Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Onderhoudsmedewerker (met ervaring als tegelzetter)

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 18-07-2018
Aantal vacatures 10  
Bedrijfsnaam

KnaapenGroep

Vestiging / locatie KnaapenGroep
Solliciteren  

Wil jij werken voor het oudste en leukste familiebedrijf van Nederland, dat continu innoveert en uitblinkt in sociaal renoveren? Wij hebben een vacature voor een Onderhoudsmedewerker met ervaring als tegelzetter.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een zelfstandige, energieke onderhoudsmedewerker in de bouw. In deze rol ben je verantwoordelijk voor alle bouwkundige werkzaamheden in de renovatie van woningen.

Jouw ervaring met renovatie en de wens om vernieuwing/verbreding in je vakmanschap aan te brengen dragen mee aan het succes van KnaapenGroep. Als onderhoudsmedewerker zijn jouw werkzaamheden erg afwisselend. Geen dag is hetzelfde. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit: het zetten en lijmen van wand-/vloertegels. Daarnaast kun jij je ook bezig houden met timmerwerk, kitten, stucwerk repareren en kleine E en W klussen.

Je komt bij de mensen thuis en daarom zoeken we iemand die dienstverlenend, sociaal en klantvriendelijk werkt. Je bent 40 uur per week beschikbaar.

Jouw Profiel

  • Relevante opleiding richting de bouw;
  • Minimaal 2 jaar ervaring als Onderhoudsmedewerker in Renovatie en Onderhoud;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs, bij voorkeur BE;
  • Je bent communicatief vaardig en goed in de sociale omgang.

Herken jij jezelf in dit profiel? Dan gaan we graag met jou om tafel. Vooral als je in een vooruitstrevend bedrijf met gemotiveerde mensen wilt werken.

Bedrijfsprofiel

We zijn het oudste familiebedrijf van Nederland (opgericht in 1652) en worden inmiddels vertegenwoordigd door de 11de generatie. Van eenvoudig schildersbedrijf zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinair renovatiebedrijf, met voornamelijk woningcorporaties als opdrachtgever. We hebben een bijzondere kijk op renoveren en dat zie je terug in de praktijk.

Want anders dan je van een aannemer verwacht, bouwen wij niet alleen met stenen en cement. We renoveren fysiek én sociaal en investeren in een betere toekomst voor de bewoners van een wijk.

Wat bieden wij

  • Brabantse bedrijfscultuur met korte lijnen, waar humor noodzakelijk is;
  • Een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een informele en prettige werkomgeving;
  • Uitdagend werk om je helemaal in te storten;
  • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en een grote mate van vrijheid.

Laat van je horen!

Durf jij de uitdaging aan? Dan ben ik benieuwd naar je verhaal. Stuur je cv en motivatiebrief en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Regio Noord-Brabant
Opleidingsniveau -
Opleidingsrichting Tegelzetter
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs -
Talenkennis -
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren