Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

MBO Leerwerkbaan timmerman / toekomstig voorman

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 06-06-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Civilion

Vestiging / locatie Civilion Academy

De civiele bouw maakt de mooiste en meest complexe bouwprojecten van Nederland. Denk hierbij aan bruggen, tunnels, viaducten, sluizen en gemalen. Om hieraan mee te werken heb je behoorlijk wat kennis en vaardigheden nodig. Civilion biedt jou de kans om deze op te doen en aan de slag te gaan in deze uitdagende branche!

Jouw werkdag

’s-Morgens om 6 uur stap je in de auto en rijd je samen met je collega’s naar de bouwplaats. Er wacht vandaag een flinke klus op je, samen met je ploeg ga je een landhoofd bekisten voor de nieuwe Maximabrug. Op dit landhoofd komt later het brugdek te liggen. Je leest samen met je leermeester de tekening zodat je weet  wat  er vandaag moet gebeuren. De bekisting-schotten die jullie vorige week hebben gemaakt liggen op volgorde klaar. Er moeten enkel nog wat pas-stukken worden gezaagd in de zaagloods.  Je gaat naar de zaagmachine en zaagt het bekistingshout op maat. De mobiele kraan is gearriveerd en  met je ploeggenoten dirigeer je deze naar de juiste plaats. Samen met je leermeester zet je de schotten van de bekisting op de juiste plaats en stel je deze af. Na hard werken is de stelkist klaar. De voorman heeft met de ijzervlechters afgesproken  dat deze op tijd, volgens planning, het wapeningsstaal aanbrengen in de bekisting. Daarna gaat de voorman naar de bouwkeet waar hij aan de uitvoerder doorgeeft  hoeveel m3 beton er besteld moet worden voor de volgende ochtend .

Wanneer je de bouwplaats afloopt heb je een lekkere werkdag achter de rug met een mooi resultaat. Zin in morgen want dan ga je de  kist storten en is er weer een onderdeel van de brug klaar!

Jij bent nu aan het leren om een goede timmerman te worden maar jouw uiteindelijke doel? Wellicht voorman worden of uitvoerder? Jouw ambities zullen wij stimuleren en je helpen bij  het realiseren ervan.

Hoe ga je dit bereiken?

Civilion heeft een werkplek voor je bij een aannemer in jouw woonregio. Daarnaast verzorgen wij je opleiding op mbo niveau 2, 3 of 4.

 

Regio Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO-2 , MBO-3 , MBO-4
Opleidingsrichting Beton & staal , Civiele Techniek , Constructies , Lassen , Overige , Timmeren , Vakman GWW , Waterbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren