Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Zelfstandig Uitvoerder(s)

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 29-09-2018
Aantal vacatures 3  
Bedrijfsnaam

HSB

Vestiging / locatie HSB
Solliciteren  

Zelfstandig uitvoerder(s)

Als uitvoerder werk je zelfstandig aan een bouwproject. Op basis van het bestek en de tekeningen voer je het project uit binnen het budget en tijdschema, teneinde het project op te leveren conform het kwaliteitsplan. Hierbij signaleer je tijdig meer- en minderwerk. Je belangrijkste taak is het zorgdragen voor de dagelijkse organisatie op de bouwplaats en het coördineren en controleren van de werkzaamheden welke noodzakelijk zijn voor de kwaliteit en voortgang van het project. Je instrueert de eigen medewerkers, de onderaannemers, de toeleveranciers en geeft leiding aan assistent uitvoerders. Tevens begeleid je de vooroplevering, werk je opleveringspunten af, verwerk je de bouwplaatsadministratie en verstrek je administratieve gegevens ten behoeve van de algehele kostenbewaking.

HSB is vooruitstrevend op het gebied van automatisering. Denk hierbij aan BIM, snagstream, digitalisering van documenten middels workflows, gebruik van Ipad's e.d. Daarnaast speelt LEAN en ketenintegratie een grote rol binnen onze processen.


Het profiel
Voor deze functie vragen wij een afgeronde opleiding MBO+/HBO Bouwkunde of een vergelijkbaar niveau welke is behaald door ervaring en praktijkgerichte cursussen. Je beschikt over leiddinggevende capaciteiten, bent zelfstandig en initiatiefrijk. Verdere belangrijke eigenschappen zijn kostenbewustzijn, ondernemerschap, plannen en organiseren en het kunnen overzien van bedrijfsprocessen. Affiniteit met automatisering heeft een pre. Tevens speel je als uitvoerder een belangrijke rol in het begeleiden van bouwplaatspersoneel.


Geïnteresseerd?
Solliciteer via deze vacaturepagina of kijk op http://werkenbij.hsb-bouw.nl en solliciteer direct. Voor meer informatie kun je bellen met Ron Prudon (Hoofd P&O) onder telefoonnummer 0299-39 89 56.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

 

Regio Flevoland , Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren