Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Uitvoerder kabels & leidingen

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 15-08-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Onze organisatie:
Swietelsky Rail Benelux B.V. is een dochteronderneming van Swietelsky Baugesellschaft met het hoofdkantoor in Oostenrijk. Wij richten ons op vernieuwing en nieuwe aanleg in de railinfrastructuur in Nederland, België en Luxemburg. Voor onze vestiging in Oisterwijk zijn wij voor de Nederlandse markt op zoek naar een

Uitvoerder K&L
Als uitvoerder K&L bij Swietelsky Rail Benelux draag je zorg voor het organiseren van en leiding geven aan de dagelijkse uitvoering van projecten. Dit volgens de geldende technische voorschriften en QHSE-procedures. Als (hoofd)uitvoerder ga je ook leiding, begeleiding en coaching geven aan de assistent uitvoerder, voormannen, kabelwerkers en grondwerkers.

Functie en hoofdtaken:
• Uitvoering: Verantwoordelijk voor het regelen en toezien op de dagelijkse K&L werkzaamheden t.a.v. de uitvoering van het lopende project conform werkinstructies, zodanig dat de oplevering tijdig, conform bestekeisen en QHSE-eisen en binnen de werkbegroting kan plaatsvinden.
• Bezetting: Zorgdragen voor een kwantitatief en kwalitatief optimale en gemotiveerde bezetting, zodanig dat de uitvoeringsactiviteiten zo effectief en efficiënt mogelijk uitgevoerd worden. Hiertoe actief instrueren, controleren, motiveren en coachen.
• Beheer en kostenbewaking: Verantwoordelijk voor het op juiste wijze vastleggen, communiceren en administreren van wijzigingen en as-built gegevens en het voeren van overleg hierover met de projectleider en de betrokken interne afdelingen. Beheersing van de projectkosten door het dagelijks bijhouden en administreren van gegevens tijdens de uitvoering van het project en controleren van facturen en afgesproken betalingstermijnen t.b.v. de voortgangs- en kostenbewaking.
• Projectvoorbereiding: i.s.m. het projectteam zorgdragen voor de projectvoorbereiding t.a.v. de organisatie, werkmethoden, planningen, inzet van mensen/middelen, kwaliteitsplannen, etc., zodanig dat een veilige, effectieve en efficiënte projectuitvoering zoveel mogelijk gewaarborgd is.
• Contacten: Actief en effectief onderhouden van contacten met veiligheidsverantwoordelijke, toezichthouder, leveranciers, hoofd- en onderaannemers m.b.t. alle voorkomende projectaangelegenheden en dergelijke, door deel te nemen aan werkbesprekingen,  bouw-vergaderingen, etc., zodanig dat een tijdige en harmonieuze afronding van het project gewaarborgd is.
• Voorbeeldfunctie op het gebied van Veiligheid. Draagt zorg voor naleving van de QHSE-eisen, zowel in- als extern. Bij onjuist QHSE-gedrag, zowel van eigen als ingehuurd personeel, de betreffende personen aanspreken en corrigeren. Onjuist QHSE-gedrag melden aan de directie.

Wat vragen wij:
• minimaal MBO-4 niveau in de richting Elektro, Civiel of WTB
• Aanvullende vakgerichte opleiding(en): binnen K&L bij voorkeur KIWA Training Uitvoerder Ondergrondse Infra en Railcenter opleiding Voorman Spoorse Kabels
• Aanvullende opleiding(en): VCA VOL, Instructie veiligheid langs het spoor, MS Office-pakketten, Projectmatig werken, Leidinggeven
• minimaal 5 jaar relevante ervaring in desbetreffend vakgebied, waarvan minimaal 3 jaar in de functie van assistent uitvoerder/hoofdmonteur/voorman K&L
• Goede beheersing van de Nederlandse taal bij voorkeur aangevuld met Engelse en Duitse taal

Wij bieden:
• Een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid;
• Collegiaal team en deskundige collega’s;
• Volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling in projecten;
• Flexibele arbeidstijden;
• Een marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden, wij zijn aangesloten bij de CAO Bouw en Infra

Interesse?
Mail je cv met motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl

Heb je nog inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met Monique Kelger via telefoonnummer 013 -529 98 00.

Regio Gelderland , Noord-Brabant , Utrecht
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Elektrotechniek , Installatietechniek
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Duits , Engels , Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren