Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Allround Loodgieter

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 26-09-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

QBuild

Vestiging / locatie QBuild

Allround Loodgieter (IJsselstein)

Voor onze vestiging in IJsselstein zijn wij op zoek naar een allround loodgieter. In deze functie kom je in aanraking met alle aspecten van het vak, zoals lekkage-onderzoek, herstelwerkzaamheden na lekkages, regulier loodgieterswerk, centrale verwarming, mechanische ventilatie en dakwerkzaamheden.

Wij zoeken een enthousiaste medewerker, die de impact van een schade door brand, storm of water begrijpt en deze efficiënt en vakkundig kan herstellen en bereid is om mee te draaien in onze 24 uurs-bereikbaarheidsdienst.

De ideale kandidaat brengt mee

  • Ervaring in het schadeherstel
  • VCA-diploma
  • Afgeronde loodgietersopleiding
  • Rijbewijs B/E


Qbuild jouw nieuwe werkgever?
Kiezen voor kwaliteit, dat is QBuild. Van renovatie en onderhoud tot schadeherstel. We leggen de lat hoog voor onze bouwactiviteiten. Of het nu gaat om projecten of periodieke werkzaamheden. Uitstekend vakmanschap, goede service en heldere werkafspraken zijn de basis van onze aanpak. Dat zit in onze genen. En daar worden we graag op aangesproken.

QBuild bestaat uit twee succesvolle ondernemingen – Reco Herstel en De Jong Bouw. Deze bedrijven hebben hun eigen specialismes én zijn in staat elkaars kennis en kunde goed te gebruiken. Voor elke opdracht wordt het juiste team van specialisten ingezet om klanten optimaal te bedienen. Onze opdrachtgevers zitten verspreid door het land en variëren van woningcorporaties tot zorginstellingen, onderwijsinstellingen, verzekeraars, retailers, bedrijven, Vereniging van Eigenaren (VvE) en particulieren.

Wij bieden jou

  • Een salaris in overeenstemming met de geboden functie conform cao;
  • Een afwisselende en zelfstandige baan in een uitdagende werkomgeving;
  • Een volledig dienstverband.
  • Solliciteren op deze functie


Herken je jezelf in de rol van loodgieter? Stuur dan je sollicitatiebrief met CV en motivatie naar: personeelszaken@qbuild.nl Indien je niet aan bovengenoemde functie-eisen voldoet vragen wij je om niet te solliciteren.

(acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld)

Regio Utrecht
Opleidingsniveau MBO-2 , MBO-3
Opleidingsrichting Overige
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren