Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Inspecteur

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 27-09-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Alphaplan adviseurs in bouwen

Vestiging / locatie Alphaplan adviseurs in bouwen
Solliciteren  

Is het uitvoeren van verschillende soorten inspecties en keuringen helemaal jouw ding? Werk je graag in teamverband? Vind je het prettig om kantoorwerkzaamheden af te wisselen met werkzaamheden buiten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat is de visie van Alphaplan?
Kernwaarden van Alphaplan zijn klantgericht, betrouwbaar, zorgvuldig, betrokken, trots en enthousiast. Wij denken dat inspecteurs blij worden van afwisselend inspectiewerk.
Bijvoorbeeld bouwkundige inspecties, energieprestatie opnames, brandveiligheidskeuringen en asbestinventarisaties. Wij worden zelf ook blij als onze inspecteurs al die vaardigheden bezitten, want dan hebben mensen afwisselend werk en zijn ze flexibeler inzetbaar. Wij merken dat onze opdrachtgevers ook blij ervan worden, want dan worden zij (of hun klanten / huurders) ook maar één keer benaderd voor verschillende inspecties. Dat komt dus iedereen ten goede.

Wat doe je allemaal als inspecteur?
Als bouwkundig inspecteur bij Alphaplan voer je, onder verantwoordelijkheid van een projectleider, en vaak in teams, verschillende inspecties uit. Denk hierbij aan bouwkundige inspecties (warme, koude opnames en conditiemetingen volgens NEN 2767), energieprestatie opnames en asbestinventarisaties. Om de inspecties te kunnen uitvoeren, heb je de beschikking over goede technische hulpmiddelen, zoals warmtebeeldcamera’s, 3D laserscanners en dataloggers.
De inspectieresultaten verwerk je vervolgens zelfstandig tot een rapportage waarmee de opdrachtgever complexmatig het beleid bepaalt.

Welke competenties vragen we van jou?
Je hebt minimaal een mbo-diploma Bouwkunde en hebt kennis van bouwtechniek en regelgeving.
We begrijpen best dat je niet alle bovengenoemde vaardigheden bezit. We stellen het op prijs als je die vaardigheden wel wil leren. Natuurlijk ben je zelfstandig, zorgvuldig, klantvriendelijk, representatief en enthousiast. Daarnaast heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als in geschrift. Je bent in het bezit van rijbewijs B. Uiteindelijk is ons doel dat wij en jij trots zijn op jouw werk en je projecten.

Wat bieden wij?
Alphaplan is een moderne, innovatieve en gezonde organisatie met een uitstekende reputatie. Alphaplan heeft aandacht voor de ontwikkeling van je kennis en vaardigheden, ondersteunt je met cursussen en opleidingen. Naast goede primaire arbeidsvoorwaarden bieden wij ook goede secundaire voorwaarden, zoals een goed pensioen, een leaseauto, een iPhone en een iPad.

De afdeling Inspecties en Toezicht bestaat uit vijftien medewerk(st)ers, van jong tot oud. De sfeer is opgewekt en familiair. Kennisdeling en continue verbetering staan bij ons voorop.

Interesse?

Upload dan via onze website jouw motivatiebrief en cv of stuur een e-mail naar solliciteren@alphaplan.nl

Jouw contactpersoon is:

Arenda van Tol, avtol@alphaplan.nl, tel. (0172) 484 000.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.
Regio Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren