Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Uitvoerder Bouwservice

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 29-09-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Sprangers Bouwbedrijf

Vestiging / locatie Sprangers Bouwbedrijf

Uitvoerder Bouwservice (Breda)
Bij Sprangers worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de uitvoerder die wij zoeken!

Wat ga je bij ons doen?
Je geeft leiding aan de uitvoering van bouwprojecten, waarbij je ervoor zorgt dat de bouwplaats goed is ingericht en dat iedereen volgens alle veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen kan werken en dit ook bewaakt. Samen met de projectleider stel je vast welke materialen en welk materieel er nodig is en je zorgt ervoor dat alles op tijd op de bouwplaats aanwezig is. De kwaliteit van de materialen houd je daarbij nauwlettend in de gaten.
Je zorgt er met zorgvuldig afgestemde werkschema’s voor dat alle medewerkers en onderaannemers op de bouwplaats hun werk zodanig kunnen doen dat het project binnen de beschikbare tijd en volgens budget wordt uitgevoerd. Je houdt de administratie bij van meer- en minderwerk, de hoeveelheid gebruikte materialen, de uren en de productie van onderaannemers. Wanneer een bouwproject wordt voltooid, ben je medeverantwoordelijk voor de oplevering en de nazorg tijdens de onderhoudstermijn.

Wat breng je mee?

  • Een mbo- of hbo-diploma richting bouwkunde of gelijkwaardig.
  • Minimaal 4 jaar ervaring als uitvoerder.
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goed analytisch vermogen.
  • Leidinggevende communicatieve kwaliteiten.
  • Organisatorisch vermogen en accuratesse.
  • Een stressbestendige persoonlijkheid.
  • Gebruiksvaardigheid Microsoft Office (Outlook, Excel, etc.)
  • Ervaring met ERP Navision is een pré.


Waar ga jij werken?
Sprangers Bouwservice is onderdeel van Sprangers. Sprangers bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een kerstgratificatie. Verder horen bij de functie van uitvoerder een auto van de zaak, een laptop, IPad en Smartphone.

Iets voor jou?
Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Solliciteer nu en stuur dan je CV en motivatie. Voor vragen over deze positie, kun je contact opnemen met Rianne Wolters via het nummer 076 - 523 99 00.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren