Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Projectleider - Utrecht

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-11-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Projectleider – Utrecht

Hurks bouw & vastgoedontwikkeling is een ondernemend familiebedrijf van ruim 100 jaar jong. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Onze projecten vind je langs de as van Amsterdam naar Maastricht. We zijn met name betrokken bij projecten voor gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars.

Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. Samen met onze opdrachtgevers en (keten)partners geven wij de ruimte om ons heen vorm door steeds de toekomstige bewoners en gebruikers als uitgangspunt te nemen. Met slimme gebouwconcepten waarbij energiebesparing, verantwoord materiaalgebruik en toekomstbestendigheid centraal staan, benaderen we duurzaamheid op een integrale manier. Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een fulltime projectleider die op korte termijn kan starten.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van één of meerdere projecten. Je monitort de kwaliteit en voortgang van je projecten en stuurt bij indien nodig. Je communiceert daarbij helder met de klant en het projectteam, waar je operationeel leiding aan geeft. Binnen dit team bied je ruimte voor inbreng van eigen ideeën en initiatief. Hierdoor weet je met je collega’s slimme en duurzame oplossingen te bedenken.

Je werkt continue aan je netwerk en gebruikt je commerciële voelsprieten, waardoor je nieuwe kansen voor (vervolg)opdrachten snel signaleert en benut.In tenderfases adviseer je over de haalbaarheid en de aanpak van projecten.

Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur een WO-opleiding) richting Bouwkunde en bent door je ervaring in staat om projecten zelfstandig te leiden. Je hebt oog voor commerciële kansen en weet deze te benutten. Door je talent voor planning en organiseren én je focus op resultaat weet jij het hoofd koel te houden bij complexe en ad-hoc vraagstukken. Je bent een natuurlijk leider en vindt het leuk om het beste uit je projectteam te halen. Tenslotte heb je een passie voor ontwikkelingen in de markt zoals BIM en Lean.

Ons aanbod
Naast een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Bouw & Infra bieden wij onze collega’s veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een informele werksfeer en kansen om zichzelf te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als op persoonlijk vlak.

Regio Flevoland , Noord-Holland , Utrecht
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren