Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

(Junior) Projectleider Renovatie – Eindhoven

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-11-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

(Junior) Projectleider Renovatie – Eindhoven

Passie voor renovatie
Renoveren en onderhouden van gebouwen zodat mensen prettig kunnen blijven wonen, werken en recreëren, dat is een vak apart. Een vak waar we bij Hurks gek op zijn! Hurks realiseert en onderhoudt kleine tot zeer grote projecten, in zowel utiliteits- als woningbouw. We onderscheiden ons daarbij door onze eigen werkwijze; een aanpak met korte communicatielijnen, een hoge mate van flexibiliteit en altijd met respect voor het gebouw en de gebruikers.

Vanwege ons enthousiasme voor renovatieprojecten én onze ambitie tot het uitbreiden van het segment Renovatie, breiden we ons renovatieteam graag uit met een nieuwe collega in de rol van (junior) projectleider.

Wat ga je doen?
Als (junior) projectleider ben je – samen met je collega’s – verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van renovatieprojecten in zowel woning- als utiliteitsbouw. Je zorgt ervoor dat deze projecten binnen de contractvoorwaarden, de gestelde eisen, planning en begroting gerealiseerd worden.

Tevens zie je toe op de naleving van de wettelijke voorschriften ten aanzien van veiligheid, kwaliteit, gezondheid en milieu. Je gebruikt hierbij jouw leidinggevende kwaliteiten, waardoor je vertrouwen en duidelijkheid geeft. Met jouw enthousiasme weet je mensen om je heen mee te nemen, tijdens de realisatiefase én in het voortraject. Zo duik je met het tenderteam in bouwmethodieken en planning. Met je commerciële voelsprieten signaleer en benut je snel nieuwe kansen voor (vervolg)opdrachten.

Jouw profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO of WO-opleiding richting Bouwkunde en hebt bij voorkeur minimaal enkele jaren ervaring als werkvoorbereider of assistent/junior projectleider binnen renovatieprojecten.

Je bent organisatorisch sterk, hebt gevoel voor cijfers en weet je hoofd koel te houden bij complexe en ad-hoc vraagstukken. Je durft commercieel te denken én te doen. Leiding geven zit in je bloed en je stemt je communicatie gemakkelijk aan naar verschillende niveaus. Hierdoor weet je het beste uit je projectteam te halen. Tenslotte heb je een passie voor het verbeteren van processen en werkmethoden.

Ons aanbod
Naast een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de cao Bouw & Infra bieden wij onze collega’s veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een informele werksfeer en kansen om zichzelf te ontwikkelen, zowel vaktechnisch als op persoonlijk vlak.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren