Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Senior Projectontwikkelaar – Eindhoven

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-11-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Senior Projectontwikkelaar – Eindhoven

Hurks bouw & vastgoedontwikkeling is een ondernemend familiebedrijf van ruim 100 jaar jong. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Onze projecten vind je langs de as van Amsterdam naar Maastricht. We zijn met name betrokken bij projecten voor gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars.

Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. Samen met onze opdrachtgevers en (keten)partners geven wij de ruimte om ons heen vorm door steeds de toekomstige bewoners en gebruikers als uitgangspunt te nemen. Met slimme gebouwconcepten waarbij energiebesparing, verantwoord materiaalgebruik en toekomstbestendigheid centraal staan, benaderen we duurzaamheid op een integrale manier.

Ter versterking van de activiteiten op het gebied van vastgoedontwikkeling zijn we op zoek naar een ervaren projectontwikkelaar (regio Eindhoven) die onze ambities waar gaat maken. Je doet dit samen met een team van collega’s, bestaande uit zowel junior als ervaren ondernemende ontwikkelaars.

Jouw bijdrage
Een project realiseren dat financieel, ruimtelijk en maatschappelijk interessant is. Daar ben je goed in! Als projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de commerciële ontwikkeling van vastgoedprojecten van begin tot eind. Denk hierbij aan conceptontwikkeling, marktontwikkeling, relatieonderhoud, projectverwerving, formuleren van projectuitgangspunten, bepalen van budgettaire onderbouwing en geprognotiseerd commercieel resultaat, de commerciële voorbereiding en de contractering. Kortom: van het proces van verwerving en ontwikkeling tot en met het voorlopig ontwerp van bouwprojecten.

Je werkt samen met interne en externe professionals, zoals stedenbouwkundigen, architecten, collega projectontwikkelaars en planontwikkelaars en weet hen te verbinden. Je werkt acquisitiemogelijkheden uit tot grondbiedingen, presenteert planuitwerkingen bij opdrachtgevers en draagt zorg voor de conceptontwikkeling van verworven locaties. Je leidt het ontwerpteam vanaf rapportage haalbaarheidsonderzoek gedurende de VO-fase, waarna de planontwikkelaar het project vanaf dat moment overneemt. Als projectontwikkelaar houd je de regie tot en met de realisatie. Daarbij focus je je tevens op het optimaliseren van projectplanningen en financiële resultaten.

Overige taken en verantwoordelijkheden:

  • Opstellen en bewaken van gebiedsvisies en grondexploitaties;
  • Doen van voorstellen, advies uitbrengen en uitwerken van het (plan)concept en het opstellen van investeringsexposés voor de investeringscommissie;
  • Opstellen van overeenkomsten met beleggers, adviseurs, kopers, huurders, gemeenten, etc.;
  • Aansturen van marketing-, verkoop- en verhuuractiviteiten;
  • Aansturen van te doorlopen overheidsprocedures – inclusief aanvragen vergunningen, subsidies, etc. – met het oog op de realisatie en oplevering van het project;
  • Specifieke aandacht voor aspecten van duurzaamheid binnen projecten;
  • Initiëren van nieuwe ontwikkelingen die Hurks versterken, al dan niet met externe investeerders;
  • Voortdurend zoeken naar manieren om nieuwe markten en klanten aan te boren;
  • Aansturen en begeleiden van tenders om nieuwe projecten te verwerven.


Jouw profiel
Je hebt minimaal 10 jaar ervaring bij een ontwikkelende aannemer, een onafhankelijke ontwikkelaar of bij een belegger in een soortgelijke functie. Door je ervaring beschik je over uitstekende kennis van ontwikkelopgaven, met de nadruk op woningbouw en commercieel vastgoed. Daarbij ben je bekend met of kan je je soepel voegen in de dynamiek van een familie-bouwbedrijf.

Je beschikt over een relevant relatienetwerk bij gemeenten, provincies, corporaties, beleggers en collega-aannemers en weet door je commerciële voelsprieten en je kennis van de Nederlandse vastgoedmarkt projecten ‘binnen te halen’.

In elke fase van het ontwikkelproces weet je te schakelen met de uiteenlopende stakeholders. Je hebt een “open mind” en staat dichtbij mensen. Dat doe je door helder te zijn in je communicatie, te inspireren, mensen te verbinden en gericht te zijn op samenwerking. Daarbij ben je creatief en vernieuwend en denk je voortdurend in kansen en mogelijkheden. Kortom: je bent een doener met denkkracht.

Om de functie van projectontwikkelaar juist in te kunnen vullen heb je een relevante HBO / universitaire opleiding succesvol afgerond.

Wat bieden wij?
Naast een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de bouw-cao en een dienstverband van 40 uur, bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een informele werksfeer en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

 

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau HBO , Universiteit
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren