Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Timmerman – Regio Amsterdam

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-11-2018
Aantal vacatures 3  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Timmerman – Regio Amsterdam

Hurks bouw & vastgoedontwikkeling is een ondernemend familiebedrijf van ruim 100 jaar jong. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Onze projecten vind je langs de as van Amsterdam naar Maastricht. We zijn met name betrokken bij projecten voor gemeenten, zorg- en welzijnsinstellingen, onderwijsinstellingen, woningcorporaties, beleggers en projectontwikkelaars.

Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. Samen met onze opdrachtgevers en (keten)partners geven wij de ruimte om ons heen vorm door steeds de toekomstige bewoners en gebruikers als uitgangspunt te nemen. Met slimme gebouwconcepten waarbij energiebesparing, verantwoord materiaalgebruik en toekomstbestendigheid centraal staan, benaderen we duurzaamheid op een integrale manier. Om onze projecten te kunnen realiseren en om ons team te versterken zijn wij op zoek naar versterking!

Waar ga je mee aan de slag?
Als timmerman bij Hurks heb je een baan met verantwoordelijkheid. Afhankelijk van je ervaringsniveau voer je (alle) voorkomende stel-, bekistings- en timmerwerkzaamheden op de bouwplaats uit. Je werkt veelal in teamverband, waarbinnen je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat jullie de vastgestelde kwaliteitsnormen behalen binnen de strakke planning. Daarbij ben je een directe sparringpartner van de voorman timmerman en/of de uitvoerder.

Jouw profiel

  • Je hebt de opleiding voortgezet timmeren met goed gevolg afgesloten op niveau 3 én bent in het bezit van het certificaat VCA Basis;
  • Ook heb je (bij voorkeur) ruim één jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent een pietje precies als het gaat om je vak. Kwaliteit staat bij jou voorop;
  • Je bent gericht op samenwerken met je directe collega’s en alle overige betrokkenen op de bouwplaats;
  • Je bent pas tevreden als de klant dat ook is;
  • Je bent in het in bezit van rijbewijs BE. 


Wat bieden wij?
Naast een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de bouw-cao en een dienstverband van 40 uur, bieden wij onze medewerkers veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid, een informele werksfeer en kansen om jezelf verder te ontwikkelen.

Regio Flevoland , Noord-Holland , Utrecht
Opleidingsniveau MBO-2 , MBO-3
Opleidingsrichting Bouwkunde , Timmeren
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B , Rijbewijs E
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren