Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

HBO Leerwerktraject civiele techniek

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 30-09-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Civilion

Vestiging / locatie Civilion Academy

Altijd al mee willen werken aan de realisatie van spraakmakende projecten in de Civiele Bouw? Bij Civilion krijg jij als aankomend talent de kans om jezelf te ontwikkelen tot professional in de civiele bouw. Naast je werk volg jij onze deeltijd hbo-opleiding die volledig voor je betaald wordt.

Wie is Civilion?
Civilion is hét opleidingsinstituut dat landelijk studenten opleidt tot waar vakpersoneel in de Civiele Bouw. 28 Jaar geleden opgericht door en voor aannemersbedrijven is Civilion het opleidingscentrum dat exact weet wat er speelt in het bedrijfsleven.

Je (leerwerk)baan
Tijdens je hbo leerwerkbaan ga jij aan de slag als uitvoerder, werkvoorbereider, calculator of tekenaar in de Civiele Techniek. Naast je vierdaagse werkweek volg je 1 dag per week college. Deze colleges worden verzorgd op de Hogeschool Arnhem (HAN). De generieke vakken worden gegeven door docenten van de HAN. De vaktechnische vakken worden gegeven door de beste specialisten uit het bedrijfsleven. Hierdoor is de aansluiting van theorie op de daadwerkelijke praktijk perfect. In vier jaar tijd behaal je twee hbo diploma’s. Je start in de Associate degree (AD)-opleiding. Na deze tweejarige opleiding ben jij in het bezit van de landelijk erkende AD-titel Projectvoorbereiding en –realisatie Civiele Betonbouw. Je kunt je opleiding vervolgen met de anderhalf jaar durende bacheloropleiding Civiele Techniek. Civilion heeft een groot netwerk en bemiddelt jou naar een geschikte werkplek.

Kortom, Civilion biedt jou een werkplek met toekomstperspectief én een betaalde hbo-opleiding waardoor jij een onmisbaar professional wordt!

Wie ben jij?
Je bent in het bezit van:
Mbo diploma in technische richting of;
Havo diploma met natuurkunde of;
Vwo diploma met natuurkunde.

Wis- en natuurkunde zijn vakken die je met plezier hebt gevolgd. Je bent gefascineerd door de complexe projecten in de Civiele Techniek. Je wil vaardigheden ontwikkelen en technisch, vakinhoudelijke kennis opdoen om jouw ambities waar te maken.

Je bent in bezit van je autorijbewijs en beschikt over eigen vervoer (pré). 

Interesse gewekt?
Stuur je CV naar wervingacademy@civilion.nl. Neem voor meer informatie contact op via tel: 0492 - 430 601 of kijk eens op de site www.civilion.nl.

 

Regio Overijssel
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Beton & staal , Civiele Techniek , Timmeren
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)