Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Uitvoerder Baan

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 28-05-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Wij maken van jou een ongewoon goede Uitvoerder Baan! 

Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van werkzaamheden tijdens uitvoering van projecten. Eenmaal op locatie zie je toe op de voortgang en kwaliteit van het project. Als uitvoerder zie je het proces van tekentafel tot uitvoering. 

Dit wordt jouw werk
Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische maar duurzame manier. In de rol van uitvoerder krijg je het beste van twee werelden mee. Je ziet toe op de technische voortgang en kwaliteit van het werk, maar ook instrueer en coach je actief het uitvoeringsteam. In samenspraak met de projectleider en werkvoorbereider organiseer je dagelijkse werkzaamheden voor lopende projecten. Zo zorg jij ervoor dat deze volgens besteks- en kwaliteitseisen en binnen de werkbegroting blijven. Verder ben je verantwoordelijk voor het dagelijks bijhouden en verwerken van gegevens tijdens de uitvoering van een project.

Samen elke uitdaging aankunnen
Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, deskundige mensen en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt
Jij voelt je verantwoordelijk, kunt leidinggeven en mensen motiveren. Natuurlijk moet je hiervoor ook besluitvaardig en stressbestendig zijn. Verder kun je goed plannen en organiseren. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Duitse en Franse taal heeft de voorkeur. Tot slot vragen wij:
- Een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-4 niveau.
- Projectervaring in de railinfrastructuur of aanverwant werkgebied. Bij voorkeur in een 24/7 werkomgeving.
- Basiskennis van contractvormen.

Wat wij jou bieden
We geven jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk krijg je goede begeleiding om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor een nieuwe stap?
Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger op 013-5299800 of stuur een e-mail naar hr@swietelsky-rail.nl.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.  

 

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4
Opleidingsrichting Civiele Techniek , Elektrotechniek , Werktuigbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Duits , Frans , Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren