Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Junior Werkvoorbereider Techniek

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 25-05-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Wij maken van jou een ongewoon goede Junior Werkvoorbereider Techniek! 

Gedurende ons opleidingstraject leer je onder vakkundige begeleiding de basis van het vak. Je loopt mee in de werkvoorbereiding en de uitvoering om te kijken of jouw inschatting overeenkomt met de praktijk. 

Dit wordt jouw werk
Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische maar duurzame manier. Als junior werkvoorbereider tehcniek leer je tijdens het opleidingstraject van ca. een jaar de basis van het vak. Je leert onder begeleiding samen met de projectleider en uitvoerder keuringsplannen op te stellen, ontwerpen te beoordelen en projectrisico's te inventariseren. Daarnaast leer je hoe je raakvlakken met andere disciplines kunt signaleren, woon je technische project overleggen bij en bezoek je projectlocaties.

Samen elke uitdaging aankunnen
Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, deskundige mensen en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt
Prioriteiten stellen, overzicht houden en doelgericht werken, daar herken jij jezelf in. Door te laten zien welke gedetailleerde technische kennis jij in huis hebt ben je echt een toevoeging aan het team. Veiligheid staat bij jou op nummer één zodat je alert reageert wanneer je een onveilige situatie waarneemt. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Het beheersen van de Duitse, Engelse of Franse taal is welkom, maar nog belangrijker vinden wij dat je bereid bent om de taal te leren. Verder heb je:
- Een afgeronde opleiding in de richting Elektrotechniek, Civiel of WTB op minimaal MBO-4 niveau.                                                                                                                                 

Aanvullende opleiding(en): VCA VOL, DVP, NEN 3140 (voor werkvoobereider techniek EV/BVL)                                                                            

 

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar de positie werkvoorbereider techniek. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk krijg je goede begeleiding om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor een nieuwe stap?
Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger op 013-5299800 of stuur een e-mail naar hr@swietelsky-rail.nl.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde , Civiele Techniek , Elektrotechniek , Installatietechniek , Scheepsbouwkunde , Werktuigbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Duits , Frans , Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)