Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Junior Calculator Treinbeveiliging

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 28-05-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Wij maken van jou een ongewoon goede Junior Calculator Treinbeveiliging! 

Gedurende ons opleidingstraject leer je onder vakkundige begeleiding de basis van het vak. Je loopt mee in de werkvoorbereiding en de uitvoering om te kijken of jouw inschatting overeenkomt met de praktijk. 

Dit wordt jouw werk
Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische maar duurzame manier. Als junior calculator leer je tijdens het opleidingstraject van ca. een jaar de basis van het vak. Meelopen in de werkvoorbereiding en uitvoering zijn onderdeel van het traject. Je leert kostprijsbegrotingen en meer- en minderwerken op te stellen. Verder ga je leren hoe je het tenderteam ondersteunt bij het voorbereiden en coördineren van tenders. Met behulp van jouw realistische en haalbare kostprijsbegroting zorgen we ervoor dat we voldoen aan de wensen en verwachtingen van de klant.

Samen elke uitdaging aankunnen
Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, deskundige mensen en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt
Je werkt planmatig, gestructureerd en levert accuraat werk. Kortom: je voelt je verantwoordelijk voor het werk. Jouw analytisch vermogen is sterk en je beschikt over cijfermatig inzicht. Daarnaast heb je een flexibele houding. Je communicatieve vaardigheden zijn op orde. Dat betekent ook dat je de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk beheerst. Verder heb je:

- Een afgeronde MBO of HBO opleiding in de richting Elektrotechniek.

- Minimaal 1 jaar ervaring met calculeren.   

- Bekendheid met UAV2012, UAV-GC 2005 en D&C contracten.                                                                              

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou de mogelijkheid om door te groeien naar de positie calculator treinbeveiliging. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk staat er een team klaar van deskundige collega's om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen, heb je flexibele werktijden en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor een nieuwe stap?
Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger op 013-5299800 of stuur een e-mail naar hr@swietelsky-rail.nl.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Elektrotechniek
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren