Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Werkvoorbereider Organisatie

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 28-05-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Wij maken van jou een ongewoon goede Werkvoorbereider  Organisatie! 

Jij gaat ervoor zorgen dat de voorbereiding en begeleiding van projecten optimaal verlopen zodat de kwaliteit en kosten gedekt zijn. 

Dit wordt jouw werk
Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten binnen Nederland, België en Luxemburg. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische maar duurzame manier. Als werkvoorbereider organisatie inventariseer je in samenwerking met de projectleider de contractuele en financiële projectrisico's. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van (integrale) draaiboeken, algemene tijdschema's en tijdige afstemming met de andere disciplines, leveranciers en de opdrachtgever. Je organiseert draaiboekbesprekingen, project overleggen en neemt deel aan bouwvergaderingen. Je bewaakt alle deadlines en beheert de documentenstroom. Bij elke stap zorg jij ervoor dat de kwaliteits- en veiligheidseisen gewaarborgd zijn en dat niets een optimale projectuitvoering in de weg staat.

Samen elke uitdaging aankunnen
Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, deskundige mensen en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt
Prioriteiten stellen, problemen analyseren en overzicht houden, daar herken jij jezelf in. Door te laten zien welke gedetailleerde kennis en deskundigheid jij in huis hebt ben je echt een toevoeging aan het team. Veiligheid staat bij jou op nummer één zodat je alert reageert wanneer je een onveilige situatie waarneemt. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Het beheersen van de Duitse, Engelse of Franse taal is welkom, maar nog belangrijker vinden wij dat je bereid bent om de taal te leren. Verder heb je:
- Een afgeronde opleiding in de richting Elektrotechniek, Civiel of WTB op minimaal MBO-4 niveau.                                                                                                                                 

Aanvullende opleiding(en): VCA VOL, DVP en eventueel NEN 3140 (voor werkvoorbereiding bovenleiding/energievoorziening)

- Minimaal 3 jaar ervaring in soortgelijk functie of in de functie van junior werkvoobereider.                                                                             

Wat wij jou bieden
Wij geven jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk krijg je goede begeleiding om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor een nieuwe stap?
Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger op 013-5299800 of stuur een e-mail naar hr@swietelsky-rail.nl.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde , Civiele Techniek , Elektrotechniek , Installatietechniek , Scheepsbouwkunde , Werktuigbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Duits , Frans , Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)