Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Voorman Kabels & Leidingen

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 29-05-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Swietelsky Rail Benelux B.V.

Vestiging / locatie Swietelsky Rail Benelux B.V.
Solliciteren  

Wij maken van jou een ongewoon goede Voorman Kabels & Leidingen! 

Je geeft leiding en houdt toezicht op de dagelijkse uitvoering van graafwerkzaamheden en kabelwerken. Hierbij houdt je je aan de geldende technische voorschriften en kwaliteits- en veiligheidsprocedures. 

Dit wordt jouw werk
Bij Swietelsky Rail Benelux B.V. werken we dagelijks aan het realiseren van uitdagende projecten. Innovatieve spoorvernieuwing op een dynamische maar duurzame manier. In de rol van voorman Kabels & Leidingen draag je zorg voor het aan (laten) leggen van kabelwerken en je ziet erop toe dat de graafwerkzaamheden zonder schade en conform voorschriften en afspraken met opdrachtgever worden uitgevoerd. Je geeft leiding aan kabel- en grondwerkers en zorgt voor efficiënt en kostenbewust gebruik van materiaal, materieel en gereedschappen. Je signaleert mogelijke afwijkingen en stemt deze tijdig af met de uitvoerder K&L. Je bent een voorbeeld op het gebied van veiligheid: je controleert of de kwaliteits- en veiligheidseisen in- en extern worden nageleefd.

Samen elke uitdaging aankunnen
Net als jij willen wij onze bedrijfsvoering verbeteren, iedere dag weer. Als allround spooraannemer willen wij binnen vijf jaar elke uitdaging aankunnen. Met de inzet van ons hightech machinepark, deskundige mensen en internationaal netwerk geloven wij dat dat haalbaar is. Jij wilt ons daarbij helpen.

Wat jij in huis hebt
Jij voelt je verantwoordelijk, kunt leidinggeven en mensen motiveren. Natuurlijk moet je hiervoor ook besluitvaardig en stressbestendig zijn. Verder kun je goed plannen en organiseren. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. Het beheersen van de Duitse en Engelse taal heeft de voorkeur. Verder vragen wij:
- Een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO niveau, aangevuld met een vakgerichte opleiding op WEB-2 niveau en Voorman Kabelinfra Spoorse Kabels.

- Aanvullende opleiding(en): VCA VOL, DVP.                                                                          

- Minimaal 2 jaar relevante ervaring.

Wat wij jou bieden
We geven jou een zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheid. Omdat wij weten dat jij dat aankunt. Natuurlijk krijg je goede begeleiding om jou te helpen. Verder ga je bij ons een marktconform salaris verdienen en krijg je een auto van de zaak. Daar bovenop krijg je goede arbeidsvoorwaarden (cao Bouw en Infra), opleidingsmogelijkheden en een persoonlijk budget voor duurzame inzetbaarheid.

Klaar voor een nieuwe stap?
Mail je cv voorzien van een motivatiebrief naar hr@swietelsky-rail.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Bel Monique Kelger op 013-5299800 of stuur een e-mail naar hr@swietelsky-rail.nl.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4
Opleidingsrichting Civiele Techniek , Elektrotechniek , Werktuigbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Duits , Engels , Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)