Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bouwkundig Werkvoorbereider

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-06-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Bouwbedrijf Niersman BV

Vestiging / locatie Bouwbedrijf Niersman BV

BOUWKUNDIG WERKVOORBEREIDER
Als bouwkundig werkvoorbereider zorgt u voor een accurate en gedegen voorbereiding van het project, voorafgaand aan en tijdens de bouwperiode, met als doel een correcte, tijdige levering van de voor de bouw benodigde middelen. Als werkvoorbereider heeft u de vaktechnische kennis en vaardigheden om taken zelfstandig uit te voeren.

Profiel
Wij zijn op zoek naar bouwkundige talenten, die kennis en inzicht hebben en de verantwoordelijkheid durven nemen om in overleg met de projectleider en uitvoerder, de werkvoorbereiding van de meest uiteenlopende projecten op zich te nemen. Iemand die communicatief sterk is met minimaal hbo werk- en denkniveau en ervaring heeft in soortgelijke functies. U bent het rustpunt voor de uitvoerder, het klankbord voor de projectleider en de steun van de architect.

Verantwoordelijkheden
Het maken van planningen en werkschema’s. Het bewaken van de projectgegevens, voorbereiden van de inkoop. Het controleren van werktekeningen en afstemmen met leveranciers, onderaannemers, architect en constructeur. Het overleg voeren met de verantwoordelijk uitvoerder en projectleider. Wij bieden een aangename werksfeer, leuk en uitdagend werk met veel variatie, een modern bedrijf met kennis en opleidingsmogelijkheden en uiteraard een passend salaris.

Reactie
Bent u de spin in het web die in een jong en dynamisch bedrijf het als een uitdaging ziet om de verantwoordelijkheid te hebben over de meest uiteenlopende projecten? Dan verzoeken wij u uw sollicitatie voorzien van CV te richten aan Arie Stalenburg, e-mail vacature@niersman.com. Eventueel telefonisch inlichtingen verkrijgen kan natuurlijk ook.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Regio Noord-Holland , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)