Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Monteur Tijdelijke Huisvesting

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 21-06-2019
Aantal vacatures 4  
Bedrijfsnaam

RECO

Vestiging / locatie RECO
Solliciteren  

Ben jij een harde werker, technisch én ga je graag aan de slag in de praktijk? Lijkt het jou leuk om kwalitatief goede units te plaatsen waarbij je het werk op projectlocaties afwisselt met klussen in de werkplaats? Dan zijn we bij RECO op zoek naar jou als Monteur Tijdelijke Huisvesting.    

Een typische dag als Monteur bij de afdeling Tijdelijke Huisvesting

"Het is 07.00 uur; een nieuwe werkdag is begonnen. Je start bij een project in Den Haag waar units moeten worden geplaatst en aangesloten. Je controleert daarbij of de wensen van de klant goed zijn verwerkt. Vervolgens ga je op weg naar Leiden waar je een unit demonteert, zodat de chauffeur deze morgen kan weghalen. Na hard werken hebben jij en je collega de klussen op tijd geklaard en laat je aan het eind van de dag tevreden klanten achter.

Morgen ga je aan de slag in de werkplaats met het nakijken en onderhouden van units die zijn teruggekomen van projecten. Zijn er beschadigingen? Ziet zowel de binnen- als buitenkant er nog netjes uit? Werken de water- en lichtaansluitingen nog goed? Je controleert alles en repareert wat nodig is.”

 

"De afwisseling qua werk, het leuke team en de bijdrage die ik kan leveren om goede units neer te zetten, zorgen dat ik graag als monteur bij RECO werk.” 

 

Wat neem jij mee?

  • Je spreekt goed Nederlands
  • Je bent een harde werker, flexibel, praktisch, hebt technisch inzicht en bij voorkeur ook ervaring
  • Je kunt zelfstandig werken, maar hebt ook goed contact met collega’s
  • VCA-diploma en/of relevante certificaten (pré)

Wat biedt RECO jou?

  • Een afwisselende baan in een informeel en groeiend familiebedrijf
  • Mogelijkheden voor (door)ontwikkeling binnen RECO Holding
  • Samenwerken met én leren van ervaren collega’s
  • Marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden


Over RECO - Koudekerk aan den Rijn

Sinds 1953 is RECO dé specialist in het verhuren van materieel. Wij combineren materieelverhuur met technisch advies en aanvullende diensten. Door middel van deskundig advies van onze specialisten én een uitgebreid productassortiment leveren wij de totaaloplossing voor ieder project. Als familiebedrijf hechten we waarde aan persoonlijk contact. Dankzij korte lijnen kunnen we snel schakelen en bieden we onze opdrachtgevers zekerheid. Zo gaan wij iedere uitdaging aan als partner in materieel!

 

Enthousiast na het lezen van deze vacature? Stuur een mail naar personeelszaken@reco.eu. We komen graag met jou in contact!

 

Regio Noord-Holland , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-1 , MBO-2 , MBO-3 , MBO-4
Opleidingsrichting Elektrotechniek , Installatietechniek
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 1-3 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis -
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren