Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Werkvoorbereider Bouwkunde

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 15-07-2019
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Directbouw

Vestiging / locatie Directbouw

Hou je van een organisatie waar een informele sfeer hangt en jij jouw stukje creativiteit en flexibiliteit bij kunt dragen? Werk je graag samen met je collega’s om projecten binnen de gestelde kaders te realiseren? Houd je ervan de regie in handen te hebben en sta je voor kwaliteit? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Directbouw maakt onderdeel uit van Dutch Cabin Group. Dutch Cabin Group is specialist in het leveren van zowel tijdelijke en semipermanente huisvesting zowel nationaal als internationaal. De verschillende merken hebben ieder hun eigen specialiteit om u de beste service te garanderen. Binnen het bedrijf is al meer dan 60 jaar ervaring. Sinds 1955 biedt Directbouw dagelijks passende oplossingen met betrekking tot modulaire bouw. Directbouw adviseert, ontwerpt, fabriceert, verkoopt en verhuurt flexibele bouwsystemen, van kantoorunit tot sanitaire units, van noodlokalen tot tijdelijke schoolgebouwen. Ben jij een echte vakman of -vrouw kijk dan snel wat Directbouw jou kan bieden.

In verband met uitbreiding zijn we per direct op zoek naar een enthousiaste en proactieve:

Werkvoorbereider

Wat ga je doen als Werkvoorbereider?
Als Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding van bouwplaats-inrichtingen, geïnitieerd door de projectleiding. Jij maakt een projectplan op basis van de offertes, projectinformatie en vooruitzichten en bewaakt dit. Je signaleert knel- en verbeterpunten als het gaat om planning en budgettering. Aan de hand van de aanbieding en productietekening bepaal je welke materialen besteld moeten worden. Ook het aanvragen van offertes bij leveranciers en/of ondernemers behoort tot je taken. Je zorgt ervoor, dat opdrachten tijdig worden verstrekt, concrete afspraken worden gemaakt en dat deze worden nagekomen. Je ben verantwoordelijk voor alle bijhorende administratie. Je neemt actief deel aan innovatiewerkgroepen. Ook doe je voorstellen met betrekking tot productontwikkeling.

Wij zoeken:

  • Een technisch talent met MBO+-HBO opleiding Bouwkunde en enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een gedegen bouwtechnische kennis.
  • Je denkt in oplossingen en niet in problemen en komt snel tot de kern van een probleem, waarbij je rekening houdt met de praktische haalbaarheid van de oplossing.
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en bent in staat prioriteiten te stellen en een doel of resultaat te vertalen in activiteiten.
  • Je bent analytisch en accuraat.


Wat biedt Directbouw jou?
Een veelzijdige job bij een jong en dynamisch bedrijf en binnen een enthousiast en gedreven team van vakmensen. Je krijgt een leuke, afwisselende en zelfstandige functie. Er zijn binnen Dutch Cabin Group volop mogelijkheden je verder te ontwikkelen, omdat we nog steeds groeien. We bieden je een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform de CAO voor de Timmerindustrie. In eerste instantie betreft het een aanstelling voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast dienstverband.

Meer informatie
Wil je graag meer informatie? Bel ons op 0524-513043 en vraag naar Petra Oost. HR.

Solliciteren op de functie van Werkvoorbereider
Spreekt bovenstaande functie je aan en voldoe je aan de gestelde eisen? Dan nodigen wij jou van harte uit om te reageren. Laat je CV en motivatie achter via onze sollicitatiepagina onder vermelding van de referentiecode 2019WVB002.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Werkvoorbereider, Werkvoorbereiding, Bouwkunde, Bouwtechniek, Projectplanning, Projectplanner, MBO, HBO

Regio Drenthe , Overijssel
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands

Op verzoek van Directbouw kunt u uitsluitend solliciteren via hun eigen HR-systeem. U wordt via onderstaande sollicitatieknop direct doorgestuurd naar het HR-systeem van Directbouw en u verlaat deze site. Solliciteer rechtstreeks bij Directbouw

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren