Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Leerling N3: Allround Timmerman

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 28-07-2019
Aantal vacatures 20  
Bedrijfsnaam

Bouwmensen Amsterdam

Vestiging / locatie Bouwmensen Amsterdam

NIVEAU 3 ALLROUND TIMMERMAN

TOELATINGSVOORWAARDEN
Diploma verwante basisberoepsopleiding (mbo, niveau 2)

DUUR OPLEIDING
Maximaal 2 jaar.

OMSCHRIJVING OPLEIDING
Als allround timmerman ben je een vakman die aan houtbewerking doet. Je kunt ingezet worden voor verschillende klussen, in de sector burger- en utiliteitsbouw. Vaak werk je in kleine ploegen en ben je verantwoordelijk voor je eigen werk.

Als timmerman kun je zowel bij kleine, als bij middelgrote of grote bouwbedrijven terecht. In de bouw verricht een timmerman onderhoud of nieuwbouwwerkzaamheden aan onder meer houten vloeren, dakconstructies en kozijnen. Een timmerman kan ook werkzaam zijn in de meubelmakerij. Dikwijls worden hier maatproducten gemaakt.

Vroeger werkten veel timmerlieden aan schepen. Ze bouwden de schepen van hout en tijdens de reis van het schip ging de scheepstimmerman mee om eventuele schade te verhelpen. Nog steeds zijn er vaklieden die het ambacht van timmerman uitvoeren in de Nederlandse jachtbouw. Als timmerman is het uiterst belangrijk om oog te hebben voor veiligheid, en zul je verantwoordelijk moeten kunnen omgaan met procedures en instructies. Je zult veel in teamverband moeten werken en als team verantwoordelijkheid dragen. Je loopt stage of werkt bij een bouwbedrijf. Voor je werkzaamheden ontvang je een prima stage / CAO-vergoeding.

Regio Flevoland , Noord-Holland
Opleidingsniveau MBO-3
Opleidingsrichting Bouwkunde , Timmeren
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs -
Talenkennis Nederlands
Solliciteren
Error loading MacroEngine script (file: /Widgets/Inschrijven.cshtml)