Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Projectleider

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 14-08-2019
Aantal vacatures 4  
Bedrijfsnaam

Aannemingsmaatschappij VOBI bv

Vestiging / locatie Aannemingsmaatschappij VOBI bv

Projectleider

Bij VOBI werk je vanuit een stabiele organisatie aan uitdagende projecten. Wij vragen veel inzet, maar daar krijg je ook veel voor terug. Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden en een goed salaris. De communicatielijnen zijn kort, de sfeer informeel. Ben jij energiek, ondernemend en bereid de schouders eronder te zetten, dan is er bij VOBI heel veel mogelijk. Als jij je inzet laat zien, stimuleren wij je persoonlijke ontwikkeling. Wij bieden uitgebreide scholingsmogelijkheden, waarvoor je alle ruimte krijgt. Wij adviseren en begeleiden onze medewerkers bij de keuze uit en het volgen van de vele mogelijke opleidingen en cursussen.

Je doorgroeimogelijkheden bij VOBI zijn onbeperkt. Alle functies zijn bereikbaar. Wij stimuleren je persoonlijke ontwikkeling, maar ons motto is: je moet het wel zelf doen. Kansen moet je pakken, met een afwachtende houding lukt het niet. Met de juiste inzet en capaciteit daarentegen, is alles mogelijk.

Vereiste opleiding: HBO

Functie eisen: Een afgeronde opleiding civiele techniek op HTS niveau. Ruime ervaring als projectleider in de civiele techniek. Gedegen kennis van uitvoeringsmethoden, toe te passen materiaal en materieel. Kennis van diverse reguliere contractvormen. Grondige kennis van bouwproces, bouwvoorschriften, bouwfysica en bouwstoffen. Goede beheersing Nederlandse taal in woord en geschrift. Stressbestendig, prestatiegericht en gedreven. Bekend met de certificeringen ISO9001 en VCA**. Goede communicatieve eigenschappen en een hoog integriteitbesef. Grote mate van zelfstandigheid en groot verantwoordelijkheidsgevoel. Analytisch denkvermogen, flexibel en inventief.

Standplaats: Vinkeveen

Werkzaamheden:
Verzorgt/coördineert:

  • zelfstandig de werkvoorbereiding van projecten.
  • de uitvoering.
  • de financiële administratie
  • benodigde planningen en de bewaking hiervan.
  • offerteaanvragen en beoordeeld deze.
  • de benodigde materiaal en materieel bestellingen.


Verantwoordelijk voor een goede motivatie van de medewerkers. Verantwoordelijk voor de naleving van het ARBO- en kwaliteitsbeleid. Contacten met opdrachtgevers, architecten, leveranciers et cetera. Geeft leiding aan uitvoerders en medewerkers op een of meerdere projecten. Rapporteert aan de directie van VOBI

Contact informatie: Aannemingsmaatschappij Vobi BV Postbus 3 3645 ZJ Vinkeveen, t.a.v. Dominique de Rijk. 0297-261231/ hrm@vobi.nl

Regio Utrecht
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bedrijfskunde , Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar
Computerkennis Internet Explorer , Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren