Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Medewerker contractbeheersing (m/v)

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 30-07-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Leeuwenstein Groep

Vestiging / locatie Leeuwenstein Groep

Binnen onze business unit Van Doorn Assetmanagement (VDAM) zijn wij op zoek naar:
Medewerker contractbeheersing m/v

Onze business unit Van Doorn Assetmanagement (VDAM) is een toonaangevende partij als het gaat om de ontwikkeling van assetmanagement van infrastructuur. Wij beheren en onderhouden circa 25% van de snelwegen in Nederland, alsmede enkele van de grootste en drukst bevaren vaarwegen. We werken voor klanten zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten die de uitvoering van vast en variabel onderhoud aan infrastructuur organiseren via prestatiecontracten op basis van de UAV-GC. Deze contracten zijn multidisciplinair en langjarig. De functionele eisen dienen door onszelf vertaald te worden tot concrete onderhoudsmaatregelen.

Opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten regelen de uitvoering van vast en variabel onderhoud via prestatiecontracten op basis van de UAV-GC. Deze contracten zijn multidisciplinair en langjarig. De verantwoordelijkheid van de voortgang op de contractscope en kwaliteitsbewaking ligt hierbij bij de opdrachtnemers. Kwaliteitsplannen, planningen, registers, periodieke rapportages en registers zijn enkele hulpmiddelen bij de beheersing hiervan. De medewerker contractbeheersing heeft een ondersteunende en coördinerende rol voor diverse processen als onderdeel van het contractmanagement. Je bent onderdeel van een breder team dat er voor zorgt dat het project naar tevredenheid van de klant verloopt.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Je zorgt, in samenwerking met de afdeling KAM, voor het opstellen van benodigde kwaliteitsplannen en de dagelijkse invulling van de kwaliteitsbewaking op het project zoals onder andere het beheer van het afwijkingenregister en het coördineren van toetsen.
 • Bij scopevraagstukken draag je zorg voor een gedegen verzameling van informatie.
 • Het coördineren van aanvullende activiteiten zoals VTW’s en IVV’s is één van de dagelijkse taken.
 • Je stelt diverse rapportages op en/of toetst deze op contractuele zaken.
 • Je stelt, in samenwerking met technische medewerkers, verificatie & validatie-documenten op en draagt zorg voor juiste opvolging en aantoonbaarheid.
 • Je stelt planningen op en bewaakt de voortgang.
 • Vanuit diverse communicatiestromen zorg je ervoor dat alles goed gedocumenteerd wordt en dat de teamleden op de hoogte zijn van de juiste informatie.
 • Afhankelijk van het project kan je het aanspreekpunt zijn voor vertegenwoordigers van opdrachtgever op enkele processen.
 • Je ondersteunt en adviseert de contractmanager op de processen binnen het contractmanagement.


Kennis en ervaring:

 • Werk- en denkniveau: HBO
 • Je communiceert vaardig en met de juiste toon/bijbehorende tact, dit zowel schriftelijk als mondeling.
 • Je weet goed prioriteiten te stellen je kan altijd en overal het overzicht behouden.
 • Je weet goed om te gaan met deadlines.
 • Je hebt ervaring met office-pakketten zoals Excel, Word en Outlook, ervaring met MS-project en Relatics is een pré.
 • Affiniteit met de werking van geïntegreerde contracten op basis van de UAV-GC.


Wij bieden:
Een fulltime (parttime mogelijk in overleg) baan met eigen verantwoordelijkheid en een grote mate van zelfstandigheid. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform. Je krijgt van ons veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van scholing en training “on the job”.

Interesse?
Ben jij enthousiast geworden van deze functie? Stuur dan je Cv en motivatie naar de afdeling Personeelszaken t.a.v. Leonie van Ommeren via vacatures@leeuwenstein.com. Wil je meer informatie neem dan contact op met Robert van Doorn (Business Unit Manager VDAM) op telefoonnummer 06-10755296.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature en bovenstaande gegevens wordt niet op prijs gesteld.

Regio Gelderland
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Civiele Techniek
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren