Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Allround projectcoördinator

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 18-08-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Rutges Vernieuwt

Vestiging / locatie Rutges Vernieuwt
Solliciteren  

Allround projectcoördinator

Ben je een ervaren allround projectcoördinator en werk je graag samen met het uitvoerende team aan renovatieprojecten van bewoonde huurwoningen? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

In verband met de start van een nieuw omvangrijk renovatieproject, zoeken we ter uitbreiding van het team tijdelijke ondersteuning op het vlak van projectcoördinatie, -administratie en werkvoorbereiding. Je werkt nauw samen met de projectleider, uitvoerders en de woonconsulent. Je verricht je werkzaamheden vanuit onze projectlocatie in Utrecht Overvecht. Naast je bijdrage aan dit project, ondersteun je de projectleider ook bij de realisatie van een aantal projecten in ’t Gooi. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor maximaal 23 maanden.

De werkzaamheden bestaan o.a. uit:

  • Je stroomlijnt werkbegroting, inkoop, kostenbewaking, facturen en betalingen.
  • Jij maakt de actiepunten in de projecten zichtbaar, en je bent de schakel tussen de projectleider, uitvoerders en woonconsulent.
  • Je bent ook op de werkplek actief waar je meedenkt over de werkmethode en –processen.
  • Je beheert de digitale projectdossiers en administreert en registreert effectief en efficiënt.
  • Je onderhoudt het dashboard waarmee je interne en externe belanghebbenden voorziet van
  • relevante informatie op het gebied van voortgang, tevredenheid, veiligheid en kwaliteit.


Je profiel

  • Je hebt relevante werkervaring opgedaan in een vergelijkbare functie in de bouw.
  • Je bent accuraat en werkt zorgvuldig en gestructureerd. Je controleert voortdurend informatie en cijfers, en zorgt ervoor dat de informatie, ook die van anderen, betrouwbaar is.
  • Je bent flexibel, en je schakelt makkelijk tussen verschillende werkzaamheden en werkwijzen, indien nodig. Uiteraard ben je bereid om taken uit te voeren die niet tot het eigen takenpakket behoren.
  • Tenslotte ben je ook een teamspeler met zeer goede samenwerkingsvaardigheden. Je kunt beïnvloeden en zo nodig confronteren, maar je bent ook inlevend en in staat de gewenste teamrol aan te nemen.


Rutges Vernieuwt biedt
een uitdagende en afwisselende functie binnen een professionele en ambitieuze werkomgeving. Binnen het team heerst een prettige, collegiale werksfeer. Een gedegen inwerkperiode is vanzelfsprekend en er zijn voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien. Bij deze functie hoort een goede beloning en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Wil jij de uitdaging aangaan? Stuur dan je CV met motivatiebrief naar tverhoeven@rutgesvernieuwt.nl, ter attentie van Lia Verhoeven, HR Manager. Voor vragen kun je contact met haar opnemen op 030-8906413 (afwezig op woensdagen).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Regio Flevoland , Noord-Holland , Utrecht
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren