Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Technisch Commercieel Adviseur

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-10-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

M.J. Oomen Groep

Vestiging / locatie M.J. Oomen Groep

Gezocht: Technisch Commercieel Adviseur

M.J. Oomen zoekt voor de afdeling Industriële Inspectie per direct een fulltime
TECHNISCH COMMERCIEEL ADVISEUR
Standplaats: Moerdijk

De functie/Afdeling
Binnen onze divisie Inspectie is Tecson lnspections de specialist voor de industriële markt, wereldwijd actief. Vrijwel elke industriesector kent installaties die periodiek preventief of ad-hoc dienen te worden geïnspecteerd met het oog op veiligheid, kwaliteit of integriteit. Maar ook onze civieltechnische producten en diensten worden vanuit deze afdeling binnen de industrie vermarkt.

Tecson lnspections heeft in de afgelopen 25 jaar een enorme ervaring en goede naam opgebouwd in nagenoeg alle sectoren van de industrie. Initieel met onze (inwendige) camera-inspectie service, maar sinds de toetreding tot M.J. Oomen Moerdijk ook zeer zeker op basis van ons breed product- en dienstenportfolio op civieltechnisch vlak. Denk hierbij aan rioolinspectie, -onderhoud en reparatie (renovatie) als medebeheer en adviesdiensten.

Als Technisch Commercieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en onderhouden van onze relaties binnen de industrie. Je bent voortdurend op zoek naar nieuwe uitdagingen, projecten en opdrachten, waarbij de wensen en behoeftes van onze klanten centraal staan. Je werkt zelfstandig adviezen en offertes uit en volgt deze op, tot aan de opdracht en werkvoorbereiding.

Je contacten lopen uiteen van proces engineers, onderhoudstechnici, plant- en projectmanagers tot inkopers, QA/QC en civiele specialisten. Kortom een zeer breed palet aan disciplines, van WTB, proces tot en met civiel. Je geeft technische adviezen en oplossingen inzake specifieke problemen en ontwikkelingen en kunt daarbij terugvallen op de specialisten binnen de organisatie. Je bepaalt gezamenlijk met je teamleider de verkoopstrategie per deelmarkt.

Wij zoeken
Een proactieve en communicatief vaardige collega, die creatief is in het bedenken van oplossingen. Je hebt een sterk analytisch vermogen en een gestructureerde werkwijze.
Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. Ben je resultaat- en klantgericht, energiek, gedreven en flexibel. Een mensen-mens met technische en commerciële kwaliteiten.

Verder beschik je over:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring met sales trajecten
  • Bereid te zijn om enkele keren per jaar inzetbaar te zijn als inspecteur is een pre
  • Breed vakinhoudelijke kennis/interesse gebied, WTB, proces en/of civiel
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels
  • (mondeling & schriftelijk)
  • Kennis van CRM systemen
  • VCA basis of VOL certificaat (of bereid dit te halen)


Wij bieden
Gekwalificeerde kandidaten wordt een uitdagende baan met goede, marktconforme arbeidsvoorwaarden geboden. Kandidaten krijgen de kans zich zowel persoonlijk als inhoudelijk verder te ontwikkelen in een jonge, dynamische en groeiende organisatie. Een organisatie met een visie op de toekomst en bereid is te investeren in haar mensen.

Onze visie is om in 2025 een Social Enterprise te zijn die werkt aan een eco-effectieve watercyclus. Om dit te bereiken draagt M.J. Oomen Moerdijk als een van de koplopers bij aan het realiseren van een circulaire economie: de economie van de toekomst. Wij zien het belang van efficiënt en effectief omgaan met schaarser wordende grondstoffen. Wij laten ons inspireren door de continue cyclus van de natuur.

Prestatiegericht werken is een van de onderdelen die hierbij centraal staat. Voor ons als bedrijf betekent dit dat we heel gestructureerd aan het werk zijn om al onze processen te optimaliseren. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk om onze medewerkers in deze manier van denken en werken optimaal te ondersteunen.

Ons bedrijf
Door onze passionele insteek –denken, durven, doen – willen wij de beste partner zijn voor iedere opdrachtgever, wereldwijd. De werkzaamheden zijn hoofdzakelijk gericht op het vastleggen van de werkelijke toestand van alle objecten in de procesindustrie. We leveren daardoor een bijdrage aan de planningszekerheid, continuïteit en een ongestoorde procesgang. Veiligheid en het voorkomen van overlast zijn uitgangspunten. Cameratechnologie is veelal de techniek die gebruikt wordt bij de uitvoering van onze inspecties. Aansluitende maatwerkoplossingen op het gebied van software en dataverwerking dragen bij tot inzicht en een optimale aanpak.

Passie van onze medewerkers en ambitieuze opdrachtgevers zorgen voor procesbeheersing en een gegarandeerd resultaat. Onze competenties dragen bij aan een duurzame relatie. Het beleid kent een focus op innovatie, veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Regio Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde , Civiele Techniek , Technische bedrijfskunde , Werktuigbouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren