Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Werkvoorbereider (projectadministratie)

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-10-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

M.J. Oomen Groep

Vestiging / locatie M.J. Oomen Groep

Werkvoorbereider (projectadministratie)

M.J. Oomen Moerdijk zoekt voor afdeling Inspectie en Renovatie per direct een fulltime Werkvoorbereider (projectadministratie)

De functie
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor een tijdige en volledige werkvoorbereiding. Hiervoor bestel of reserveer je materialen en dit leg je vast op inkoopnotities. Je bent verantwoordelijk voor het nagaan van specifieke regels en voorschriften op de projectlocaties. Je stelt de werkplanning op, inclusief verkeersplan en projectgebonden kwaliteits- en/of veiligheidsplannen. Tenslotte stel je de werkmappen op voor de Projectleider en Uitvoerder. Deze mappen bestaan o.a. uit bestekken, tekeningen en bestekadministratie. Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bied je ondersteuning aan de Projectleider en Uitvoerder (projectadministratie).

Wij zoeken
Een zelfstandig, commercieel gedreven collega die een klantgerichte werkhouding heeft, zowel intern als extern. Je bent in staat om proactief te handelen en op een effectieve wijze informatie te verkrijgen en te verstrekken. Daarnaast bezit je een gezonde dosis zelfdiscipline waardoor je secuur, georganiseerd en overzichtelijk werkt en opvolging geeft aan afgesproken procedures.

Daarnaast wil je in je werk gebruik maken van het continue verbeterprincipe. Dit houdt in dat je ‘leren van en met elkaar’ belangrijk vindt en dat je in je werk bezig bent met slimmer en innovatiever samenwerken.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO-opleiding Civiele Techniek of een afgeronde MBO-opleiding aangevuld met voldoende relevante werkervaring
  • Minimaal drie jaar werkervaring als Werkvoorbereider
  • Ervaring in riolering- en/of leidingtechniek is een pre
  • Hoge mate van kwaliteitsbesef
  • Kennis van en ervaring met geautomatiseerde systemen, werkmethoden, UAV-normen en RAW-systematiek t.b.v. projectadministratie (als rechterhand van een projectleider)
  • Kennis en ervaring met BvP, EMVI- en D&C-contractvormen is een pre
  • In bezit van rijbewijs B
  • Bezit van VCA is een pre


Wij bieden
Een afwisselende baan met ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden binnen een dynamische organisatie. Je bent werkzaam op de afdeling Inspectie en Renovatie, welke bestaat uit een team van ca. 75 collega’s. Teamleden werken zoveel mogelijk zelfsturend en rapporteren aan de Projectleider.

De afdeling Inspectie en Renovatie is een onderdeel van M.J.Oomen Moerdijk en een van de marktleiders in de innovatieve wereld van sleufloos vernieuwen en repareren van riolering. Een markt en vakgebied wat zich razendsnel ontwikkelt en blijft groeien, sterk gelieerd aan de civieltechnische wereld.

Ons bedrijf
Onze visie is om in 2025 een Social Enterprise te zijn die werkt aan een eco-effectieve watercyclus. Om dit te bereiken draagt M.J. Oomen Moerdijk als een van de koplopers bij aan het realiseren van een circulaire economie: de economie van de toekomst. Wij zien het belang van efficiënt en effectief omgaan met schaarser wordende grondstoffen. Wij laten ons inspireren door de continue cyclus van de natuur.


Prestatiegericht werken is een van de onderdelen die hierbij centraal staat. Voor ons als bedrijf betekent dit dat we heel gestructureerd aan het werk zijn om al onze processen te optimaliseren. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk om onze medewerkers in deze manier van denken en werken optimaal te ondersteunen.

Regio Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Civiele Techniek
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren