Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Assistent rioolrenoveur

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 16-10-2017
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

M.J. Oomen Groep

Vestiging / locatie M.J. Oomen Groep

Assistent rioolrenoveur

Bedrijf: Omni Relining
Locatie: Moerdijk
Categorieën: Productie/Uitvoering

De functie
In een team van collega’s ben je dagelijks onderweg voor het uitvoeren van reparatie- en renovatiewerkzaamheden aan de binnenzijde van leidingstelsels. Deze werkzaamheden vinden plaats door heel Nederland en met enige regelmaat ook in België. Afhankelijk van de duur van de opdracht verblijf je regelmatig met het team, gedurende een periode, op locatie waar de opdracht wordt uitgevoerd.

UV-renovatie
De werkzaamheden bestaan uit het renoveren en repareren van rioolstelsels. Reparatie kan plaatsvinden door middel van een deelreparatie van het rioolstelsel of via de innovatieve techniek van ‘relinen’. Bij vrijvervalriolen is ‘relinen’ een prima alternatief voor het vervangen van gescheurde, beschadigde en lekkende buizen. Een glasvezelkous wordt met een lier de leiding in getrokken en met lucht opgeblazen. Daarna wordt de kous door middel van UV-licht uitgehard. Met een robotcutter worden de inlaten van binnenuit later weer opengefreesd.

Als assistent rioolrenoveur ben je verantwoordelijk voor het mede uitvoeren van de renovatie- en reparatiewerkzaamheden aan leidingsystemen onder toezicht van je leidinggevende. Tevens ben je verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de renovatie-unit en de bijbehorende uitrusting. Je zorgt voor goed gebruik van de benodigde PBM’s en plaatst verkeersafzettingen en bebordingen nadat je de betreffende rioolputten hebt opgezocht.

Wij zoeken
Een proactieve en communicatief vaardige collega die een zelfstandige werkhouding heeft en een gezonde mate van verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast wil je in je werk gebruik maken van het continu verbeterprincipe. Dit houdt in dat je leren van en met elkaar belangrijk vindt en dat je in je werk bezig bent met slimmer, innovatiever en leuker samenwerken.

Verder beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau richting GWW of civiele techniek
  • Certificaat Basisveiligheid
  • Certificaat Veilig weken in/aan riolen
  • Certificaat Veilig werken langs de weg
  • Rijbewijs C of CE
  • Bereid tot reizen en verblijven op locatie
  • Beheersing van de Duitse taal is een pre
  • Gezien de fysieke aard van de werkzaamheden geen lichamelijke beperkingen hebbend die het veilig en correct uitvoeren van de functie kunnen belemmeren


Wij bieden
Een afwisselende baan met veel ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden binnen een dynamische en groeiende organisatie. MBO werk- en denkniveau is een noodzaak voor deze functie. Mocht je verder alleen voldoen aan de persoonlijke competenties maar wil je jezelf wel ontwikkelen als renoveur dan bieden we je hiervoor de benodigde opleidingen.

Onze visie is om in 2025 een Social Enterprise te zijn die werkt aan eco-effectieve watercycli. Om dit te bereiken draagt de M.J. Oomen Groep als een van de koplopers bij aan het realiseren van een circulaire economie: de economie van de toekomst. Wij zien het belang van efficiënt en effectief omgaan met schaarser wordende grondstoffen. Wij laten ons inspireren door de continue cyclus van de natuur.

Prestatiegericht werken is een van de onderdelen die hierbij centraal staat. Voor ons als bedrijf betekent dit dat we heel gestructureerd aan het werk zijn om al onze processen te optimaliseren. Daarnaast vinden wij het uitermate belangrijk om onze medewerkers in deze manier van denken en werken optimaal te ondersteunen.

Reageren
Voor inhoudelijke informatie over de functie kunt u contact opnemen met Dennis Jochems, bedrijfsleider Omni Relining, telefoonnummer 0168-356570 of via e-mail d.jochems@omnirelining.nl.

Voor informatie over de wervingsprocedure en het sturen van uw CV en motivatiebrief kunt u contact opnemen met Cindy Weterings, HR Officer, c.weterings@mjoomen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Regio Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4
Opleidingsrichting Civiele Techniek , Vakman GWW
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren