Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

(junior) constructeur

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-01-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Delphi engineering is op zoek naar constructieve versterking

Hurks delphi engineering is een zelfstandig onderdeel binnen het bedrijf Hurks prefabbeton. Zij verzorgen de engineering voor Hurks prefabbeton. Hurks prefabbeton is een bijzonder bedrijf. Net als beton bijzonder is: geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Wij zien talrijke mogelijkheden van beton vooral in prefab toepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar snelle, goedkope en duurzame bouwprocessen groeit. Van ontwerp tot montage.

Van ontwerp tot montage. Prefabricage vraagt om specialistische kennis. Hurks heeft daarvoor eigen betontechnologen, constructeurs, 3D modelleurs en werkvoorbereiders in huis. In onze fabrieken produceren we prefab elementen van eveneens in eigen huis vervaardigde wapeningskorven en mallen van hout en staal. De afdeling engineering zorgt middels project engineers binnen de projectteams mede voor de coördinatie van de binnen- en buitenlandse projecten, waarbij onze montageploegen de elementen assembleren tot een volledig prefab casco.

Profiel
Wij zijn per direct op zoek naar een (Junior) constructeur met interesse voor de veelzijdigheid van prefabbetonconstructies. Middels interne begeleiding en/of opleidingstrajecten zijn er voldoende mogelijkheden om door te groeien naar een allround ervaren constructeur voor het ontwerpen/detailleren en uitwerken van (complexe) prefabbetonconstructies (al dan niet in voorgespannen/nagespannen beton) en prefab metselwerkconstructies.

Functie-omschrijving
Als Constructeur van Hurks delphi engineering in Veldhoven ben je verantwoordelijk voor de constructieve berekeningen en uitwerkingen van één of meerdere projecten op basis van de geldende normen en richtlijnen, rekening houdende met de uitgangspunten van de opdracht en optimalisaties t.b.v. Hurks prefabbeton. Op de afdeling engineering werken circa 15 medewerkers. Samen met onze project engineers en allround modelleurs zorg je voor het constructief uitwerken van verschillende projecten.

Wij zoeken iemand met

  • HBO Bouwkunde (constructief) of gelijkwaardig afgestudeerd
  • Interesse voor prefabbeton constructies en prefab metselwerkconstructies
  • Bekend zijn met EEM pakket(ten) en/of andere rekensoftware
  • Leergierig zijn en proactief ingesteld
  • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig
  • Een goed beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (in woord en geschrift).


Contact
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 088-1345000. Een korte motivatiebrief met C.V. kun je sturen naar Anton Rijkers, a.rijkers@hurksprefabbeton.nl of Hurks delphi engineering bv, Locht 126, 5504 RP te Veldhoven.

Regio Gelderland , Noord-Brabant , Zuid-Holland
Opleidingsniveau HBO , Universiteit
Opleidingsrichting Bouwkunde , Civiele Techniek , Constructies
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren