Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Allround timmerman

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-01-2018
Aantal vacatures 2  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Hurks groeit en zoekt nieuw talent!
Bouwen, verbouwen en inrichten van winkels, restaurants, kantoren, bedrijfshallen en showrooms is een vak apart. Een vak waar we bij Hurks Onderhoud en Retail gek op zijn!

Hurks Onderhoud en Retail realiseert en onderhoudt kleine tot zeer grote projecten. Dat doen we van concept tot nazorg, zowel in de food als non-food sector in heel Nederland en België. We onderscheiden ons daarbij door onze eigen werkwijze; een aanpak met korte start- en bouwtijden en een hoge mate van flexibiliteit tijdens het bouwproces.

Omdat onze organisatie snel groeit, zijn wij per direct op zoek naar timmermannen voor onze retailprojecten.

Waar ga je mee aan de slag?
Als allround timmerman bij Hurks Onderhoud en Retail voer jij alle voorkomende stel-, bekistings- en timmerwerkzaamheden op de bouwplaats zelfstandig uit, zowel bij cascobouw als bij afbouw en interieurbouw. Je werkt veelal in teamverband, waarbinnen je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat jullie de vastgestelde kwaliteitsnormen behalen binnen de strakke planning. Daarbij ben je een directe sparringpartner van onze projectleiders.

Jouw profiel

  • Je hebt de opleiding voortgezet timmeren met goed gevolg afgesloten op niveau 3;
  • Ook heb je ruim één jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je bent in het in bezit van rijbewijs BE;
  • Vol VCA-certificering is een pré;
  • Je woont bij voorkeur in de regio Eindhoven / Den Bosch.


De korte doorlooptijden van onze bouwprojecten, onze kleine teams en het directe contact met opdrachtgevers zorgen voor een afwisselende en uitdagende baan. Van onze collega’s vraagt dat een flexibele manier van denken en werken. Goede communicatieve vaardigheden naar zowel collega’s als opdrachtgevers is daarbij een must. Ben jij daarnaast van nature kwaliteitsgericht, houd je van samenwerken en blink jij uit in accuratesse? Dan past jouw profiel perfect bij Hurks!

Contact
Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV met een motivatie via de 'solliciteer direct' knop op deze pagina. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Susanne de Kort, adviseur P&O, via 040-2626200.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-2 , MBO-3
Opleidingsrichting Bouwkunde , Timmeren
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren