Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Ervaren conceptontwikkelaar

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-01-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Hurks groeit en zoekt nieuw talent!
Hurks bouw en vastgoedontwikkeling wordt gevormd door een groep eigentijdse ondernemingen. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. In 2016 al 100 jaar.

Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat complexe, integrale vraagstukken te vertalen in ruimtes waarin mensen comfortabel kunnen wonen, werken, herstellen, winkelen en recreëren. Dat maakt ons specialist in stedelijke ontwikkeling, transformatie, hoogbouw, innovatiecentra en ziekenhuizen. Daarbij zoeken we continue naar nieuwe manieren van bouwen en ontwikkelen.

Mensen maken Hurks
Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is bouwen het realiseren van dromen en ambities, nu en in de toekomst. De combinatie van onze bijzondere bouwprojecten en de ontwikkelingen binnen onze organisatie bieden ook perfecte kansen voor jouw professionele toekomst! Voor diverse woningbouwprojecten (regio Eindhoven, West Brabant, Dordrecht e.d.) zoeken wij (een): Ervaren conceptontwikkelaar

Wat ga je doen als conceptontwikkelaar?
Een goed idee of initiatief omzetten in een integraal planconcept voor gebiedsontwikkeling. Daar ben jij goed in. Je werkt nauw samen met collega’s en externe partners aan het initiëren en ontwikkelen van vastgoedprojecten. Als conceptontwikkelaar ben jij daarbij leidend vanaf de initiatieffase tot en met de uitontwikkeling van het proces/project.

Tijdens de acquisitiefase ligt de focus op het creëren van project(on)gebonden vastgoedconcepten en product/marktcombinaties. In de conceptuele fase fungeer je als centraal aanspreekpunt en ben je de regisseur van het totale proces. Samen met collega’s bouw je aan een realistische businesscase, waarbij je verbinding legt tussen de kwaliteit van de locatie en omgeving, de politieke vraagstukken, de vraag vanuit de markt en de financiële haalbaarheid.

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Verzorgen van inhoudelijke acquisitiegesprekken en presentaties voor (potentiële) opdrachtgevers;
 • Vertalen van ambitie/opgave naar programma’s van eisen;
 • Maken van creatieve en oplossingsgerichte haalbaarheidsstudies;
 • In kaart brengen van te doorlopen publiekrechtelijke procedures;
 • Opstellen van planningen en overeenkomsten;
 • Uitwerken van initiatieven tot voorlopig ontwerp.


Jouw profiel
Je bent een denker én doener met gevoel voor bouwkunde en architectuur. Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie en een afgeronde universitaire opleiding. Daarnaast beschik je over een uitgebreid professioneel netwerk. Ook heb je inzicht in commerciële, financiële, ruimtelijke en juridische aspecten. Je kunt als het ware ‘tekenen en rekenen’ tegelijkertijd.

De volgende competenties zijn daarbij op jou van toepassing:

 • Commerciële voelsprieten
 • Conceptueel denkvermogen
 • Gevoel voor marktbenadering en –ontwikkeling
 • Overtuigingskracht
 • Verbindend vermogen
 • Communicatief vaardig


Contact?
Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Stuur dan je CV met een motivatie via de 'solliciteer direct' knop op deze pagina. Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Susanne de Kort, adviseur P&O, telefoonnummer 040-2626200.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden ontleend.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau Universiteit
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren