Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Renovatiemetselaar / voeger

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-01-2018
Aantal vacatures 2  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Voor de organisatie Hurks prefabbeton hebben wij een vacature voor een

Renovatiemetselaar / voeger. 

Hurks prefabbeton is een bijzonder bedrijf. Net als beton bijzonder is: geen ander materiaal ontwikkelde zich zo snel. Hurks ziet de talrijke mogelijkheden van beton vooral in prefab toepassingen. Zeker in een tijd waarin de vraag naar snelle, goedkope en duurzame bouwprocessen groeit. Van ontwerp tot montage. Prefabricage vraagt om specialistische kennis. Hurks heeft daarvoor eigen betontechnologen, constructeurs, 3D modelleurs en werkvoorbereiders in huis. In onze fabrieken produceren we prefab elementen van eveneens in eigen huis vervaardigde wapeningskorven en mallen van hout en staal. Project- en uitvoeringsleiders zorgen voor de coördinatie van de binnen- en buitenlandse projecten, waarbij onze montageploegen de elementen assembleren tot een volledig prefab casco.

Functieomschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een Renovatiemetselaar/Voeger. Het betreft een fulltime functie voor langere periode. Het bedrijf produceert op locatie in Veldhoven prefab betonelementen voor gebouwen waarbij het metselwerk al verwerkt is in het element. Tijdens het productieproces kan het gebeuren dat een wand of betonelement niet perfect uit de productie komt. Het is dan de taak van de Renovatiemetselaar/Voeger om ervoor te zorgen dat het betonelement er weer netjes uit komt te zien. Om dit voor elkaar te krijgen zal je het betonelement moeten renoveren door middel van het hakken of slijpen van het betreffende element. Ook moet je voegen kunnen repareren. Het is belangrijk dat je pro- actief bent en flexibel inzetbaar. Ben jij een echte ‘aanpakker’ die geen moeite heeft met zwaar fysiek werk? Kom ons dan versterken en reageer direct.

Contact:
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met de afdeling P&O op telefoonnummer 088-1345000. Een korte motivatiebrief met C.V. kun je sturen naar Pascalle Tijssen p.tijssen@hurksprefabbeton.nl of Hurks prefabbeton bv, Locht 126, 5504 RP te Veldhoven. Voor meer informatie over het bedrijf ga naar www.hurks.nl.

Regio Gelderland , Noord-Brabant , Utrecht
Opleidingsniveau MBO-3
Opleidingsrichting Bouwkunde , Metselen
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren