Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Projectleider bouw en vastgoedontwikkeling

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 12-01-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Hurks ontwikkelt en zoekt nieuw talent!
Hurks bouw en vastgoedontwikkeling wordt gevormd door een groep eigentijdse ondernemingen. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. In 2017 al meer dan 100 jaar.

Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat complexe, integrale vraagstukken te vertalen in ruimtes waarin mensen comfortabel kunnen wonen, werken, herstellen, winkelen en recreëren. Dat maakt ons specialist in stedelijke ontwikkeling, transformatie, hoogbouw, innovatiecentra en ziekenhuizen. Daarbij zoeken we continue naar nieuwe manieren van bouwen en ontwikkelen.

Mensen maken Hurks
Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is bouwen het realiseren van dromen en ambities, nu en in de toekomst. De combinatie van onze bijzondere bouwprojecten en de ontwikkelingen binnen onze organisatie bieden ook perfecte kansen voor jouw professionele toekomst! Voor onze vestiging in Utrecht zijn wij op zoek naar een fulltime projectleider die op korte termijn kan starten.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van één of meerdere projecten. Je monitort de kwaliteit en voortgang van je projecten en stuurt bij indien nodig. Je communiceert daarbij helder met de klant en het projectteam, waar je operationeel leiding aan geeft. Binnen dit team bied je ruimte voor inbreng van eigen ideeën en initiatief. Hierdoor weet je met je collega’s slimme en duurzame oplossingen te bedenken.

Je werkt continue aan je netwerk en gebruikt je commerciële voelsprieten, waardoor je nieuwe kansen voor (vervolg)opdrachten snel signaleert en benut.In tenderfases adviseer je over de haalbaarheid en de aanpak van projecten.

Profiel
Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding (bij voorkeur een WO-opleiding) richting Bouwkunde en bent door je ervaring in staat om projecten zelfstandig te leiden. Je hebt oog voor commerciële kansen en weet deze te benutten. Door je talent voor planning en organiseren én je focus op resultaat weet jij het hoofd koel te houden bij complexe en ad-hoc vraagstukken. Je bent een natuurlijk leider en vindt het leuk om het beste uit je projectteam te halen. Tenslotte heb je een passie voor ontwikkelingen in de markt zoals BIM en Lean.

Geïnteresseerd?
Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan jouw CV met een motivatiebrief via de ‘solliciteer direct’ knop in het zwarte kader op deze pagina. Meer weten? Kijk op www.hurks.nl of neem contact op met Mattias van ‘t Spijker, senior adviseur P&O a.i., via telefoonnummer 040-2626200.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen recht c.q. verplichtingen worden ontleend.

Regio Overijssel , Utrecht
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren