Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Senior Werkvoorbereider

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 20-04-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Hurks Bouw

Vestiging / locatie Hurks Bouw

Focus op ontwikkeling
Hurks bouw en vastgoedontwikkeling wordt gevormd door een groep eigentijdse ondernemingen. We richten ons op utiliteits- en woningbouw, waarbij een belangrijk deel uit eigen ontwikkelingsprojecten wordt gerealiseerd. Als familiebedrijf zijn we bij uitstek gericht op de lange termijn. We bouwen niet, maar realiseren de levenscyclus van een gebouw. Al meer dan 100 jaar.

Onze jarenlange kennis en ervaring stelt ons in staat complexe, integrale vraagstukken te vertalen in ruimtes waarin mensen comfortabel kunnen wonen, werken, herstellen, winkelen en recreëren. Dat maakt ons specialist in stedelijke ontwikkeling, transformatie, hoogbouw, innovatiecentra en ziekenhuizen. Daarbij zoeken we continue naar nieuwe manieren van bouwen en ontwikkelen.

Mensen maken Hurks
Bouwen is meer dan het stapelen van stenen. Voor ons is bouwen het realiseren van dromen en ambities, nu en in de toekomst. De combinatie van onze bijzondere bouwprojecten en de ontwikkelingen binnen onze organisatie bieden ook perfecte kansen voor jouw professionele toekomst! Voor diverse projecten zoeken wij daarom nieuwe collega’s in de rol van werkvoorbereider.

Wat ga je doen als werkvoorbereider?
Bij Hurks houden van we uitdagende, complexe bouwprojecten. Als werkvoorbereider ben je, samen met je collega’s uit je projectteam, verantwoordelijk voor de voorbereiding en realisatie van deze projecten. Je focust je op een efficiënt bouwproces, het bewaken van risico’s en een actuele en nauwkeurige kostenbewaking. Als ervaren werkvoorbereider begeleid je beginnende werkvoorbereiders en ben je ondersteunend aan de projectleider. Het projectteam bestaat naast de projectleider en een eventuele collega werkvoorbereider uit een of meerdere uitvoerders.

Wat voor profiel heb je?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding (richting Bouwkunde) en bent door je ervaring in staat om zelfstandig de werkvoorbereiding op je te nemen. Door je talent voor planning en organiseren én je focus op resultaat weet jij je hoofd koel te houden bij complexe en ad-hoc vraagstukken. Je vindt het leuk om minder ervaren collega’s te begeleiden en deelt jouw ideeën en visie met je projectteam. Tenslotte heb je een passie voor ontwikkelingen in de markt zoals BIM en Lean.

Wij zoeken collega’s voor diverse projecten in zowel utiliteits- als woningbouw. Geef bij je sollicitatie dan ook aan naar welk segment je voorkeur uit gaat.

Ben je geïnteresseerd?
Herken jij je in dit profiel en ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie? Solliciteer dan via de ‘solliciteer direct’ button in het zwarte kader op deze pagina. Meer weten? Neem contact op met Mattias van 't Spijker, senior adviseur P&O, via telefoonnummer 040-2626200.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan het zonder opdracht voorstellen van kandidaten kunnen geen rechten c.q. verplichtingen worden verleend.

Regio Gelderland , Overijssel
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren