Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bouwkundig Tekenaar

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 03-02-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Sprangers Bouwbedrijf

Vestiging / locatie Sprangers Bouwbedrijf

Bouwkundig tekenaar (Breda)
Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie voor baksteen, staal en gewapend beton. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de Bouwkundig tekenaar die wij zoeken!

Wat houdt de functie in?
Je maakt onderdeel uit van de tekenkamerafdeling. Je werkt zelfstandig projecten uit vanaf de DO-fase tot en met de UO-fase en je maakt constructietekeningen, vergunningstekeningen en werk- en detailtekeningen voor de uitvoering in zowel 2D als 3D. Het BIM-proces maakt deel uit van de werkmethodiek van Sprangers. In de tekeningen verwerk je de noodzakelijke inbreng van derden, onder andere de informatie van installatiebedrijven. Je onderhoudt contact met externe adviseurs en leveranciers en stemt intern af met projectleiders, werkvoorbereiders, calculatoren en collega-tekenaars.

Wat breng je mee?
Je hebt een mbo- of hbo-opleiding bouwkunde afgerond en minimaal drie tot vijf jaar ervaring in een soortgelijke functie. Je kunt werken met Revit en Autocad. Daarnaast ben je zelfstandig, werk je gestructureerd en ben je communicatief vaardig. Je gaat voor resultaat en kwaliteit.

Waar ga jij werken?
Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een kerstgratificatie.

Iets voor jou?
Stuur dan je sollicitatie en cv naar Elles Engel, HR-manager, via vacature@sprangers.nl.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs -
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren