Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Calculator / Kostendeskundige

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 03-02-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Sprangers Bouwbedrijf

Vestiging / locatie Sprangers Bouwbedrijf

Calculator / kostendeskundige (Breda)
Bij Sprangers Bouwbedrijf worden we enthousiast van bouwprojecten die nét dat beetje gedurfder zijn. Wij denken dan ook in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden. Aanpakkers met een no-nonsense-mentaliteit: dat zijn wij. Om die bijzondere en creatieve bouwwerken te realiseren, zijn onze medewerkers de belangrijkste succesfactor. Vakkundig, betrokken en met een passie om in teamverband aan verschillende bouwprojecten te werken. Herken jij je daarin? Dan ben jij wellicht de calculator die wij zoeken.

Wat houdt de functie in?
Als calculator ben je onderdeel van de afdeling Calculatie (7 collega’s) Je hebt een unieke positie binnen het calculatieteam dat verantwoordelijk is voor het binnenhalen van diverse projecten. Je werkt vaak in teamverband aan de aanbiedingen van nieuw te bouwen logistieke distributiecentrum tot diverse utiliteitsprojecten.

Als calculator ben je verantwoordelijk voor het samenstellen van een nauwkeurige kostprijs calculatie. Jij werkt mee aan het bepalen van de Bouwkosten. Je onderhoud contacten met onze partners en vraagt de juiste offertes aan. Door een gestructureerd en overzichtelijke werkwijze kom je tot calculaties waarin je rekening houdt met projectrisico’s en kansen. Bij tijdsdruk houd je altijd overzicht en schakel je snel.

Wat breng je mee?
Jij bent een calculator die verder gaat dan alleen uitrekenen wat de opdrachtgever vraagt. Je werkt mee aan aanbiedingen die onderscheidend zijn in prijs én inhoud. Je hebt een klantgerichte houding en werkt gestructureerd en overzichtelijk. Je werkt nauw samen met collega’s uit verschillende disciplines, denk aan tekenaar, BIM modelleur, calculator, werkvoorbereider, etc. Je bent enthousiast en je wilt je graag verder ontwikkelen tot bouwkostendeskundige.

  • Een MBO of HBO opleiding richting bouwkunde of gelijkwaardig.
  • Enkele jaren ervaring als calculator.
  • Kostendeskundigheid.
  • Een pragmatische, klantgerichte en flexibele instelling.
  • Goed analytisch vermogen en accuratesse.


Waar ga jij werken?
Sprangers Bouwbedrijf bouwt in heel Nederland aan bijzondere projecten. Wij gaan verder waar andere bouwers afhaken. We zijn een middelgroot bouwbedrijf, dat nog steeds de informele sfeer uitademt van het familiebedrijf dat we sinds 1796 waren. MVO en duurzaam bouwen zitten in ons DNA verweven. Bij Sprangers krijg je veel kansen om je te ontwikkelen en om aan heel interessante projecten mee te werken. Ambitie wordt beloond: er zijn bij Sprangers volop doorgroeimogelijkheden.

Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard krijg je een marktconform salaris volgens de CAO Bouw & Infra. Daarnaast kennen we bij Sprangers uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een kerstgratificatie.

Iets voor jou?
Stuur dan je sollicitatie en cv naar Elles Engel, HR-manager, via vacature@sprangers.nl. Wil je meer informatie over deze functie? Evert Broekmans, Hoofd Bedrijfsbureau, beantwoordt graag je vragen via 06-22407195.

Regio Noord-Brabant , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring >10 jaar , 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis -
Rijbewijs -
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren