Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Junior Werkvoorbereider

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 14-03-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

FPS Bouw BV

Vestiging / locatie FPS Bouw BV

Wil jij werken als werkvoorbereider in het snelst groeiende bouwbedrijf van Almelo?
Heb jij interesse in projecten op het gebied van onderhoud en renovatie?
Zie jij jezelf straks als een proactieve werkvoorbereider met ambitie die dagelijks het verschil kan maken? Lees dan snel verder, want we zijn op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider bij FPS Bouw B.V. in Almelo ben je betrokken en verantwoordelijk voor het gehele voorbereidingsproces van projecten: je bent de schakel tussen binnen en buiten. Je bent altijd werkzaam binnen meer dan één project en onderhoudt contact met klant en (indirect) met bewoners. Elke dag is anders: zo houdt je je als werkvoorbereider bezig met de planning, coördineer je de inkoopactiviteiten, stuur je het uitvoeringsproces aan en bewaak jij het verloop van de werkzaamheden.

Zijn dit jouw kwaliteiten?
Jij past het beste binnen ons bedrijf als je een proactieve houding hebt en je daarnaast bekend staat om je communicatieve vaardigheden. Je bent punctueel en in staat een planning te maken en die te volgen. Je kunt klantgericht communiceren en het is je passie om samen met anderen een project tot een goed einde te brengen.

Wat bieden wij jou?
Bij FPS Bouw B.V. heb je de mogelijkheid om binnen een dynamisch bouwbedrijf het verschil te kunnen maken. Wij bieden jou de mogelijkheid om te groeien: doordat je alle ‘ins and outs’ van de projectrealisatie leert kennen kun je jezelf blijven ontwikkelen en gebruik maken van de vele doorgroeimogelijkheden die er zijn. Daarnaast bieden wij jou als werkvoorbereider

  • Een salaris afhankelijk van ervaring en opleiding maximaal €4000,- met daarnaast 8% vakantietoeslag met een werkweek van 38 uur
  • Een opleiding brandpreventie deskundige 1
  • Reiskostenvergoeding of een auto van de zaak


Hebben we je overtuigd?

Stuur een motivatiebrief met CV onder vermelding van ‘vacature junior werkvoorbereider’ naar info@FPSbouw.nl Voor vragen over deze vacature kun je ons bereiken op 0546-491596.

Regio Gelderland , Overijssel
Opleidingsniveau HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 1-3 jaar , starter
Computerkennis -
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren