Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Planvoorbereider / calculator bouwkundig

Vacaturenummer Plaatsingsdatum 21-03-2018
Aantal vacatures 1  
Bedrijfsnaam

Rutges Vernieuwt

Vestiging / locatie Rutges Vernieuwt
Solliciteren  

Planvoorbereider / calculator bouwkundig (32-40 uur per week)

Ben jij planvoorbereider of calculator met interesse in het onderhouden van bestaande woningen? Dan zijn we op zoek naar jou! Vanwege de groei van onze organisatie zoeken wij versterking voor onze afdeling planvoorbereiding.

Je rol:
Als planvoorbereider krijg je te maken met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Jouw taak is om voor de klant tot de beste oplossing te komen. Hiervoor voer je onder andere inspecties uit en inventariseer je woningen. Deze gegevens analyseer je en hiermee ontwerp je een onderhouds- en renovatieplan, inclusief de daarbij horende kosten. Het plan maak je in nauwe samenwerking met de account manager en je contactpersoon bij de opdrachtgever. Je werkt voornamelijk voor je ‘eigen’ klanten, want Rutges Vernieuwt gaat voor langdurige relaties. Het uitrekenen van aanvragen met bestek en tekening maakt ook deel uit van je werkzaamheden.

Je profiel:
Je hebt een bouwkundige opleiding afgerond en beschikt over relevante werkervaring. Je bent in staat om zelfstandig meerdere oplossingen te bedenken zodat we onze opdrachtgevers verschillende alternatieven kunnen bieden.

Ons aanbod:
Rutges Vernieuwt biedt je een uitdagende en afwisselende functie aan. Je werkt in een team van collega’s die open staan om kennis met elkaar te delen. Er zijn volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door het volgen van cursussen, trainingen en opleidingen. Daarnaast krijg je een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Rutges Vernieuwt:
Sinds 1894 is Rutges Vernieuwt actief in onderhoud en renovatie van vastgoed. Wij voeren zeer diverse projecten uit. Dit kan het schilderwerk van een woningencomplex zijn, maar ook de complete renovatie van de buitenschil en het interieur van een flatgebouw. Het energetisch verbeteren van woningen maakt steeds vaker deel uit van de werkzaamheden. Om een indruk van Rutges te krijgen , kun je een introductiefilm bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=rz49rGSZqDA&feature=youtu.be.

Solliciteren?
Wil jij ons team komen versterken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar tverhoeven@rutgesvernieuwt.nl, ter attentie van Lia Verhoeven. Voor vragen kun je contact opnemen met haar opnemen op 030-8906436 of met Corin Videler op 030-8906413.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Regio Gelderland , Utrecht , Zuid-Holland
Opleidingsniveau MBO-4 , HBO
Opleidingsrichting Bouwkunde
Uren per week 32 - 40 uur
Werkervaring 3-5 jaar , 5-10 jaar
Computerkennis Microsoft Excel , Microsoft Word
Rijbewijs Rijbewijs B
Talenkennis Nederlands
Solliciteren

Schrijf je gratis in

Word gevonden door een groeiend aantal werkgevers, vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en profiteer van alle voordelen.

Ik heb al een account Registreren