Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

OVG - Genemuiden eo

Bedrijfsprofiel

Welkom bij opleidingscentrum OVG Genemuiden

Het OVG Genemuiden is een regionaal opleidingsbedrijf voor de bouwsector. In 1993 is het samenwerkingsverband opgericht door 9 bouwbedrijven uit Genemuiden met als doel de bouwbedrijven te kunnen voorzien van voldoende goed opgeleide vaklieden.

Centraal hierin staat het opleiden van met name jonge leerlingen tot gecertificeerde werknemers met een opleiding MBO Timmeren, metselen en tegelzetten. Het OVG treed hierbij op als werkgever en bied de leerlingen een leer- en werkgarantie tijdens de opleiding. Let wel, het is geen reguliere onderwijsinstelling (het valt dus niet onder de studiefinanciering) maar een door de branche opgericht en bekostigd praktijkopleidingsinstituut.

Tevens is er de mogelijkheid om hier via het samenwerkingsverband RON een MBO opleiding tot Rietdekker te volgen. Daarnaast verzorgen wij o.a. praktijktrainingen, cursussen en herhalingscursussen voor het personeel van de verschillende bouwbedrijven om de vakkennis nog verder te verhogen en/of up-to-date te houden.

Ter verbetering van de instroom en de kwaliteit van het bouwberoepsonderwijs werken wij nauw samen met het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven. Via deze website willen wij u graag op de hoogte houden van de gang van zaken bij het OVG en het reilen en zeilen in de bouwwereld.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Nijverheidstraat 45
8281 JD Genemuiden
 
038 3855026
038 3857334
http://www.ovg-genemuiden.nl
info@ovg-genemuiden.nl