Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

SPG Noned

Bedrijfsprofiel

SPG NoNed is een samenwerkingsverband van verschillende aannemers, netwerkbedrijven en Regionale Opleidings Centra (ROC's). Samen hebben zij het initiatief genomen om jonge mensen op te leiden tot Monteur Ondergrondse Infratechniek. 

SPG NoNed is een samenwerkingsverband van verschillende aannemers, netwerkbedrijven en Regionale Opleidings Centra (ROC's). Samen hebben zij het initiatief genomen om jonge mensen op te leiden tot Monteur Ondergrondse Infratechniek. Hierbij wordt naar een hoger kwaliteitsniveau gestreefd dan in het verleden bij soortgelijke opleidingen het geval was. Door rekening te houden met de dagelijkse prakijk en invloeden van het uiteindelijke werk, leiden wij enthousiaste leerlingen op tot goede vakmensen die volgens de laatste trend kunnen werken. 

In het noordoosten van Nederland nemen ongeveer 30 aannemers en netwerkbedrijven (zoals energieleveranciers, waterbedrijven en telecom-aanbieders) met meerdere vestigingen deel aan het SPG NoNed. Met de vele bedrijven en verschillende ROC's die meedoen, kan je altijd wel ergens in de buurt aan de slag. 

Weinig mensen staan stil bij de levering van dagelijkse gemakken als gas, warmte, stromend water, dataverkeer en electriciteit. Toch zijn het belangrijke voorzieningen in ons leven. Zonder zouden we immers niet kunnen koken, drinken en communiceren. Als Monteur Ondergrondse Infratechniek zorg je dat deze zaken altijd beschikbaar zijn: je werkt aan de meer dan twee miljoen kilometer kabels en leidingen die in Nederland onder de grond liggen! Zo blijven woningen én bedrijven altijd verzekerd van de diensten die ze nodig hebben. Samen met je collega's heb je de belangrijke taak dit te onderhouden en uit te breiden zodat deze vanzelfsprekende zaken ook vanzelfsprekend blijven. 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Zilverstraat 69
2700 AH Zoetermeer
 
079 3252265
079 3252294
http://www.spg-noned.nl
info@goaleidingtechniek.nl

Sectoren

  • Grondwerk / Landmeten
  • Infrastructuur
  • Leiding- en rioleringswerk
  • Waterbouwkunde
  • Wegenbouw