Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Heuvelman Ibis BV

Bedrijfsprofiel

Met meer dan 40 jaar ervaring in alle voorkomende waterbouwkundige disciplines, biedt Heuvelman Ibis een uitgebreid dienstenpakket voor een aanzienlijke groep opdrachtgevers. Zo verleent ons bedrijf regelmatig diensten aan Rijkswaterstaat, provinciale en gemeentelijke overheden, alsmede diverse waterschappen. Ook het bedrijfsleven doet regelmatig een beroep op de diensten van Heuvelman Ibis.

De kracht van de organisatie schuilt in de potentie om zowel kleinschalige als grote projecten uit te voeren, onafhankelijk en uiterst flexibel. Vanzelfsprekend is Heuvelman Ibis zowel ISO 9001- als VCA**-gecertificeerd. Daarnaast is het bedrijf in het bezit van het BRL-7000 certificaat voor het uitvoeren van saneringen en het BRL-OCE certificaat voor het opsporen van explosieven. 

Onze opdrachtgevers kunnen erop rekenen dat werkzaamheden met de modernste technieken worden uitgevoerd, uitmondend in een optimaal resultaat. Daarom staat innovatie hoog in het vaandel. Regelmatige scholing van personeel houdt vakkennis actueel. Bovendien onderscheidt ons bedrijf zich van andere door in eigen beheer nieuwe producten, methodieken en technologieën te ontwikkelen.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Handelskade West 34
9934 AA Delfzijl
 
0596 619911
0596 613438
http://www.heuvelman-ibis.nl
vacature@heuvelman-ibis.nl

Sectoren

  • Baggerwerkzaamheden
  • Infrastructuur
  • Waterbouwkunde