Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bloemendal BV

Bedrijfsprofiel

Bloemendal BV is op 1 oktober 1961 opgericht door de heer J. Bloemendal en heette toen Bouw- en Aannemingsbedrijf J. Bloemendal bv. en was tot december 2008 gevestigd aan de Ambachtsweg 24 te Leusden. In meer dan 50 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot één van Leusdens meest bekende aannemingsbedrijven.

In 2008 hebben wij een representatief kantoorpand gebouwd aan de Bedrijfsweg 11 te Leusden, waar sinds 1 december van dat jaar alle Bloemendal bedrijven gevestigd zijn en ook de timmerfabriek voldoende ruimte heeft gekregen.

Tal van grote en kleine projecten, waaronder ook experimentele woningbouw, zijn door J. Bloemendal bv ontwikkeld en gebouwd. Vanaf 1978 tot 2003 was de directie van het bedrijf in handen van de heer P. Bloemendal. Sinds 1 november 2003 is het bedrijf overgenomen door Bert Boeijink en Jan Costa die op hun beurt leidinggeven aan het bedrijf, met als doel kwalitatief hoogstaande bouwwerken te ontwikkelen en te realiseren.

Bloemendal bv bestaat uit 3 bedrijven, Bloemendal Bouw bv, Bloemendal Onderhoud bv en Bloemendal Techniek bv.

Binnen Bloemendal Bouw bv worden de grote werken uitgevoerd, zoals renovatie van kantoren, (ver-)bouw van woningen, ziekenhuizen, scholen e.d., terwijl door Bloemendal Onderhoud bv de kleinere verbouwingen voor particulieren en onderhoud voor bedrijven wordt gedaan.Ook het seriematig onderhoud van woningen van de Woning Stichting Leusden (WSL) ligt bij Bloemendal Onderhoud bv.

Door het in mei 2007 gestarte Bloemendal Techniek bv worden technische installaties gerealiseerd, zowel in de particuliere sector als de kleinere utiliteitsbouw. 

 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Bedrijfsweg 11
3831 KE Leusden
 
033 4941396
033 4944731
www.bloemendalbouw.nl
info@bloemendalbouw.nl
Facebook Twitter LinkedIn