Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Janssen de Jong Bouw West

Bedrijfsprofiel

Ieder mens heeft ruimte nodig. Janssen de Jong Bouw geeft die ruimte, letterlijk. We bouwen woonwijken, huizen, scholen, zorginstellingen en bedrijfsruimten waarin mensen zich thuis voelen en ruimte krijgen om te ademen, te leven en te genieten.

‘Optimale ruimte voor mensen’ is ons credo. We denken al in een vroeg stadium - vóór de start van de bouw - na over het gebruik van die ruimte. Omdat de wensen van de klant centraal staan werken we nauw samen met zowel gebruikers als opdrachtgevers. Zij profiteren van de brede kennis en ervaring van onze groepsondernemingen en onze zorgvuldig geselecteerde bouwpartners. Dat maakt dat we slim, snel en kostenefficiënt kunnen werken en soepel kunnen schakelen van kleine naar grote projecten. Janssen de Jong Bouw is pas tevreden als uw wensen ingevuld zijn en u trots bent op het resultaat. Samen realiseren we de beste oplossing.

Onze missie
'Binnen een optimaal proces komen we tot een optimale oplossing voor de klant'

Voor elk bouwproces geldt: 'We maken er samen een feestje van'. En het moet voor onze klant daarna ook een feestje blijven. Iedere keer dat hij of zij de ruimte gebruikt.

Ons doel
Alle medewerkers van Janssen de Jong Bouw gaan voor een klanttevredenheidsscore van 8+. Maar we gaan ook voor een tevredenheidsscore bij onze medewerkers van 8+! Met workshops, trainingen en LEAN-sessies zorgen we er continu voor dat we bij ieder project die hoge tevredenheid kunnen realiseren. Het is de missie van Janssen de Jong Bouw om die hoge verwachtingen keer op keer waar te maken.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...