Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

NS Stations

Bedrijfsprofiel

Stations vormen cruciale knooppunten voor de dagelijkse reis van miljoenen mensen. NS Stations biedt deze reizigers een comfortabele en snelle mogelijkheid om van het ene op het andere vervoersmiddel over te stappen via een netwerk van goed bereikbare, grote en kleinere stations. Schoonmaak, onderhoud en veiligheid zijn hierbij belangrijke thema's, net als de optimale balans tussen de looproutes, service en voorzieningen rond en op het station.

Het station is een plek waar meer te halen is dan de trein en daarmee spelen we in op de behoefte van de reiziger. Daarmee maken we van reistijd, eigen tijd. In Nederland en Europa geven wij samen met onze partners op een duurzame manier vorm aan de stations en stationsgebieden van de toekomst, met oog voor het heden én verleden.

NS Stations exploiteert, ontwikkelt en beheert ruim 400 stations in Nederland en participeert in projecten op stations in Europa. Als u inhoudelijk wilt meedenken over onze stations en aanverwante projecten kunt u terecht in de groep 'Stationsgebieden' op LinkedIn en ons volgen op Twitter via: @NS_Stations. Natuurlijk kunt u ons ook volgen via de bedrijfspagina van NS Stations op LinkedIn!

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Katereinetoren - Stationstoren 17
3511 CE Utrecht
 
030 2353646
www.nsstations.nl
info@nsstations.nl
Facebook Twitter LinkedIn