Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Bouwbedrijf A.A. Jongekrijg

Bedrijfsprofiel

Jongekrijg is een ervaren bouwonderneming met een relatiegerichte instelling en een ruim vaste klantenbestand. Sinds 1963 zijn wij actief in de onderhouds- en verbouwsector. Tot op de dag van vandaag is dit, met als speerpunt woningrenovatie, nog altijd onze hoofdactiviteit. Daarnaast realiseren wij ook nieuwbouwprojecten in de vrije sector- en utiliteitsmarkt.

Ons bedrijf houdt vast aan haar traditionele werkwijze, omdat deze optimaal aansluit op de wensen van onze klanten. Dit tegenstelling tot de steeds verdergaande specialisering en segmentering, zoals u die aantreft in de seriematige nieuwbouw. Dit betekent dus geen wisselende ploegen op onze werken, maar vaste allround vakmensen. Zij vormen met onze opdrachtgevers een stabiel aanspreekpunt en dragen de verantwoordelijkheid voor het volledige werk. Dit draagt bij aan een soepele bouw en het behalen van het gewenste eindresultaat. De erkenning als leerbedrijf biedt ons de mogelijkheid onze medewerkers, in samenwerking met school, intern op te leiden. Op deze manier proberen wij het vakmanschap over te dragen op de volgende generatie.

Met ons vast team van medewerkers verenigen zich alle bouwdisciplines onder één dak. Voor de overige disciplines, zoals installatiewerk maken wij overwegend gebruik van vaste partijen. Door de intensieve samenwerking zijn zij een verlengstuk van ons eigen bedrijf gaan vormen. Het bewust ontbreken van formele bindingen en een frequente toetsing aan de marktsituatie waarborgen de transparantie en zakelijkheid binnen deze samenwerkingsvorm.

Wij zien het als een kernwaarde een betrouwbare partner te zijn, waar onze opdrachtgevers an op aan kunt. Op die manier kunnen we duurzaam bouwen. Aan duurzame gebouwen. En aan duurzame relaties.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Arent van Lierstraat 26
3297 AB Puttershoek
 
078 6761782
078 6764372
www.jongekrijg.nl
info@jongekrijg.nl