Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Leeuwenstein Groep

Bedrijfsprofiel

Met vijf verschillende werkmaatschappijen zorg de Leeuwenstein Groep voor de groene en grijze buitenruimte en voor verkeersmaatregelen in heel Nederland. Dat doen we sinds 2009 onder de naam Leeuwenstein Groep B.V. Door onze bedrijven onder één en hetzelfde dak te bundelen is het voor ons nog gemakkelijker om samen te werken. We delen kennis, expertise en versterken elkaar bij het werk.

Van Doorn Geldermalsen B.V. zorg(t) voor infra. We leggen het aan, onderhouden het, maken het schoon en beheren het. Je vindt ons werk door heel Nederland. In nieuw aangelegde straten, op graffiti-vrije tunnelwanden, in pas gemaaide bermen, in lange rijen geleiderail en onder de grond in nieuwe rioleringen. Je vindt ons aan het werk langs snelwegen, Provinciale wegen, vaarwegen, bij sluizen, op verzorgingsplaatsen en bedrijfsterreinen. Al ruim 50 jaar zetten wij ons in voor de Nederlandse infrastructuur. Dat doen we voor diverse opdrachtgevers, zoals Rijkswaterstaat, gemeenten, Provincies, (semi-) private bedrijven en instellingen.

Signa Terra B.V. zorg(t) voor groen. Wij zijn groenspecialist in de breedste zin van het woord. Onze hoveniers voorzien in tuinadvies, tuinaanleg en tuinonderhoud voor particulieren en bedrijven. Daarnaast is integraal groen een belangrijke tak binnen ons bedrijf. Wij leggen openbaar groen aan, onderhouden het en ontzorgen op die manier diverse gemeenten, provincies en het Rijk van deur tot deur.

Dover Verkeersmaatregelen B.V. zorg(t) voor verkeer. Tijdens wegwerkzaamheden en omleidingen, bij evenementen en in het geval van calamiteiten op de weg staan we klaar met passende verkeersmaatregelen. Om de veiligheid te waarborgen van de Nederlandse weggebruiker en de mensen die aan de weg werken. En om te zorgen voor een snelle doorstroming van het verkeer op momenten dat de druk hoog is. Ons werk kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit. Wij zorgen, óók op korte termijn, voor een gedegen verkeersplan en de juiste inzet van mankracht en innovatief materieel.

IMS Incident Management. 24 Uur per dag en 7 dagen per week staat IMS (Incident Management Services) klaar om snel en adequaat te reageren op (milieu) calamiteiten en incidenten. Incidenten zowel in de openbare ruimte, bij bedrijven, op bedrijfsterreinen als op en rond wegen en vaarwagen. Wij zorgen er voor dat het verkeer of het werk zo snel mogelijk weer door kan gaan. Onze opdrachtgevers zijn Rijkswaterstaat, Provinciale Waterstaat, gemeenten, bedrijven en particulieren. U vindt ons aan het werk door heel Nederland. Dat doen we samen met een aantal vaste betrouwbare partners en met behulp van krachtig en innovatief materieel.

 

Ecoleon BV wil bijdragen aan de verduurzaming van de Nederlandse buitenruimte. Dit doen wij door het vervullen van een brugfunctie tussen duurzame producten en diensten enerzijds en onze klanten anderzijds. Wij richten ons op het ontwerpen, aanleggen, beheren en onderhouden van duurzame oplossingen voor infrastructuur en bedrijfsterreinen. Daarnaast adviseren wij bedrijven en overheden over de beste weg op weg naar meer duurzaamheid en rendement.

 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Laageinde 15a
4191 NR Geldermalsen
 
0345 572591
www.leeuwenstein.com
info@leeuwenstein.com
Facebook Twitter