Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Koedijk Bouw BV

Bedrijfsprofiel

Een bouwbedrijf uit Utrecht dat staat voor kwaliteit en persoonlijke service, dat is Koedijk Bouw. Wij bestaan ruim 9 jaar en hebben onze groei te danken aan de tevredenheid van opdrachtgevers en hun goede referenties.

Wij zijn gespecialiseerd in renovatie, verbouw en nieuwbouw. U kunt hierbij denken aan een totaal renovatie, uitbouw, dakopbouw of een combinatie van deze activiteiten. Door de jarenlange ervaring in het aansturen van bouwprojecten kunnen wij u vanaf de start adviseren over de mogelijkheden en alternatieven. Wij hebben al vanaf de start een vast team in dienst van werknemers waaronder een loodgieter, elektricien, tegelzetter en diverse timmermannen en vaste partners waar we mee samenwerken waaronder architecten, bouwkundig tekenaar, constructeurs, meubelmakers, interieurarchitect, tuinman, makelaars en kunnen hierdoor een snelle en duurzame uitvoering van werkzaamheden garanderen.

Wij hechten waarde aan een geïntegreerde aanpak van de bouwwerkzaamheden en kunnen derhalve ook een goede prijs voor kwalitatief hoogwaardige werkzaamheden afgegeven.

Wij zijn daarnaast een erkend leerbedrijf en vinden het belangrijk ook de nieuwe generatie op te leiden voor de toekomst.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...