Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Schildersvakschool Omniteq

Bedrijfsprofiel

Als je al precies weet wat je wilt worden, is dat mooi. Vooral natuurlijk als je weet dat je schilder wilt worden kun je bij ons al terecht vanaf de derde klas van het vmbo. Dus na de tweede klas vmbo kun je al kiezen voor een schilderopleiding.
Voor leerlingen die al een schoolopleiding hebben afgerond en verder willen leren, organiseren we een aantal testweken (zie hiervoor aanmelding).

Weet je het nog niet precies of je schilder wilt worden, dan kun je eerst een keer met ons kennismaken. We organiseren vaak met de school in de tweede klas een kennismakingsdag. Doet jouw vmbo-school dat niet, dan kun je jezelf opgeven voor een kennismakingsdag of een stageweek bij Omniteq aanvragen om de schilderbranche eens van dichterbij te leren kennen.
Zit je op een vmbo-school in de regio Utrecht en je wil toch graag een vakopleiding in de schildersector volgen, kun je wellicht overstappen.

Aan het einde van het vierde klas doe je examen. Na het eindexamen organiseren wij een aantal kennismakingsweken. Je kunt dan een week lang proberen of je een vakrichting bij jou vindt passen. Zo proberen we je te helpen bij het maken van een opleidingskeuze na het vmbo. En natuurlijk vinden wij het hartstikke leuk dat je de keuze maakt om schilder te worden.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

Utrechthaven 13
3433 PN Nieuwegein
 
030 6081533
www.omniteq.nl
info@omniteq.nl