Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Aalberts Bouw BV

Bedrijfsprofiel

Aalberts denkt, bouwt en onderhoudt. De toegevoegde waarde daarvan vindt u terug in onze concepten, in de helpende hand die wij u in alle fasen van het proces reiken en natuurlijk in onze output. Wij zijn een transparante en moderne organisatie die de lijnen kort houdt en daardoor in staat is om grote en grootse prestaties te leveren. Dat doen wij voor een keur aan opdrachtgevers, variërend van ontwikkelaars, woningcorporaties, bedrijven, zorginstellingen, beleggers, overheden en particulieren.

Onze focus ligt op de mens. Op wonen, werken en comfort. Maar ook op kostenbeheersing, energiebesparing en duurzaamheid. En natuurlijk op samenwerking. Want alleen daardoor en door partijen met elkaar te verbinden worden projecten haalbaar. En kunnen wij een proces in gang zetten dat een resultaat oplevert dat voldoet aan alle verwachtingen.

In onze werkwijze staat één ding centraal: ontzorging. Daarbij draait veel – zo niet alles – om procesbeheersing en procesharmonisatie. Door al vroeg in het proces in te stappen kunnen wij u op basis van onze kennis en ervaring met ontwerp, ontwikkeling, realisatie en beheer behoeden voor onnodige kosten en efficiency waarborgen. Wij zijn er op ingericht om alle fasen geïntegreerd te managen en uit te voeren. Daarbij stellen we ons uiteraard 100% budgetverantwoordelijk op zodat u verzekerd bent van een vloeiend en vlekkeloos bouwproces.

 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...