Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

HSB

Bedrijfsprofiel

HSB is een zelfstandige, middelgrote en solide bouwonderneming. HSB ontwikkelt en realiseert bouwprojecten en wil hier de beste in zijn door nauw samen te werken met klanten, leveranciers, onderaannemers en eindgebruikers. HSB doet dit met een gedreven ondernemerszin die het welzijn en welbevinden van alle betrokkenen waarborgt. Klantgerichtheid, kwaliteitsbesef en respect voor de ander staan bij ons hoog in het vaandel.

Om in te spelen op een veranderende markt heeft HSB haar activiteiten (nieuwbouw van woningen en utiliteitsbouw) uitgebreid met renovatie, kleinbouw en onderaanneming.

Met de overname van de activiteiten van het 139-jarige Bouwbedrijf Kakes uit Zaandam (februari 2013) en het 47 jaar oude Bouwbedrijf J.M. Deurwaarder uit Warmenhuizen (mei 2013) heeft HSB Bouw veel ervaring op het gebied van renovatie in huis gehaald.


De afdeling Kleinbouw van beide bedrijven is samengevoegd en gaat verder onder de naam Bouwbedrijf Kakes-Deurwaarder. Kleinbouw voor bedrijven en particulieren.

JM Deurwaarder GA BV is een dochteronderneming en beheerst alle disciplines om timmer- en metselwerkzaamheden vakkundig uit te voeren voor hoofdaannemers in de woning- en utiliteitsbouw.

 

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...