Komindebouw.nl maakt gebruik van cookies. Hier vindt u meer informatie.

Vlassak B.V.

Bedrijfsprofiel

Het Aannemingsbedrijf is een uiterst professioneel bouwbedrijf, met als hoofdactiviteiten seriematige woningbouw, renovatie, groot onderhoud en utiliteitswerken. De woningbouw vindt voornamelijk plaats in opdracht van projectontwikkelaars en incidenteel in eigen beheer. Renovatie, groot onderhoud of woningaanpassingen worden hoofdzakelijk uitgevoerd in opdracht van woningbouwverenigingen.

In de utiliteitsbouw gaat het om de realisatie van scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen en bouwwerken in de gezondheidszorg. Het werkgebied omvat Zuidoost Brabant en Noord- en midden Limburg.

Vlassak heeft zich in de loop van vele jaren ontwikkeld tot een belangrijke speler op de markt van professionele bouwers en producenten. Een gewaardeerde partner welk zich uit in de vele trouwe relaties, die uit ervaring weten dat door dit bedrijf geen concessies worden gedaan aan kwaliteit in producten en dienstverlening. Er wordt dan ook een prima stukje werk afgeleverd door directie en medewerkers. Korte communicatielijnen, vaste aanspreekpunten voor de opdrachtgevers, beslissingsbevoegdheid voor mensen in het management, een goede planning en uitstekend georganiseerde logistieke processen, dragen verder bij aan een soepel verloop van de werkzaamheden. De centrale administratie draagt zorg voor een snelle verwerking en afhandeling van zaken.

Vlassak Aannemingsmij is VCA** en ISO 9001 gecertificeerd wat inhoudt dat alle medewerkers in het bezit zijn van een VCA certificaat. Regelmatig worden toolboxmeetingen en werkplekinspecties gehouden. Na elk bouwproces worden tevredenheids evaluaties gehouden, waarbij ook de medewerkers nadrukkelijk betrokken worden. Zo worden er continu de mogelijke aanpassingen gedaan in het bouwproces met als doel een zo optimaal mogelijk resultaat te behalen in kwaliteit en klant tevredenheid.

Vestigingen

  • Huidige vestiging
  • Hoofdvestiging
  • Vestiging
Kaart wordt geladen...

Contactgegevens

't Inne 14
6021 DA Budel
 
0495 491229
www.vlassak-bv.nl
info@vlassak-bv.nl
Twitter